Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fesztiválokon történt csajozos...

Fesztiválokon történt csajozos sztorikat tudnátok mesélni?

Figyelt kérdés
2015. febr. 2. 00:39
 1/10 anonim válasza:
Bevittem a sátorba és az egész fesztivál alatt hágtam :D
2015. febr. 2. 00:40
 2/10 anonim válasza:
Én votam kobász fesztiválon
2015. febr. 2. 00:52
 3/10 anonim ***** válasza:
26%
Nem járok ilyen baromságokra. Jó példája, hogy a kormány hogyan tudja egy helyre csődíteni a sok birkát, és szipolyozni a pénzüket. Aztán a sok idióta, mint afrikában a pocsolya körűl a marhák, ott tülekednek, meg megaláztkodnak. És még az embert nevezik inteligensnek, hol ott joban az orránál lehet vezetni minta kutyát.
2015. febr. 2. 01:33
 4/10 anonim ***** válasza:

rockmaraton 2007-8 nem emlékszem rég volt:D

feküdtem a sátorba már félálomba voltam

hallom valaki piszkálja a sátor cipzárját

de be voltam nyomva meg azt hittem álmodok szóval lexartam :D

bevágódott mellém egy test

elkezdtem felébredni és egy nagy bögyös csaj volt

elkezdtem vele beszélgetni és reggelig hegesztettünk

2015. febr. 2. 06:32
 5/10 anonim ***** válasza:

#3 biztos elmenydus eleted lehet.

Lany vagyok.. Nem volt ugy szabad ot meteres setam h valaki ne akart volna beprobalkozni, de ami vecces volt h a sracok egy helyben alltak es minta gepsoron mentunk volna hozzajuk..elottem jo par csaj iranyt valtoztatott es fogytak a fiuk is :D

2015. febr. 4. 00:36
 6/10 anonim ***** válasza:

#3. Figyelj nem vagyunk egyformák. Attól hogy neked ez a szórakozási forma nem szimpatikus, egyáltalán nem baromság. Mindenki máshogy kapcsolódik ki, biztos vagyok benne, hogy sok olyan embertársunk van, akit jobban leköt egy könyv, vagy egy jó sorozat, vagy egy jó edzés, egy vacsora a barátnővel, feleséggel, egy egész nap a vízparton heverős nyaralás. De vagyunk pár 100 ezren, vagy millióan, de inkább pár 100 millióan, akik imádják a fesztivál hangulatát. Itt nem számít hogy 2 eft vagy 2000 euró van a zsebedben éppen, nem számít hogy kövér vagy, ki vagy ba_va, sovány vagy, nagy seg_ed van, kis melled van, cigány vagy, néger vagy, ázsiai vagy, milyen ruhában vagy, milyen a hangod, milyen iskolát végeztél, módos vagy szegény családból származol, mindenki egyenlő, egy célért megyünk oda: bulizni.

Igaz ebből a videóból kimaradt az eső okozta sár :D de szépen áthozza egy Balaton Sound feelingjét. Lementek a haverokkal, csajokkal, és a magyar tenger partján, teljesen önfeledten hihetetlenül szabadnak érezve magatokat buliztok egy hatalmasat. Nappal lustálkodás, józanodás :D, ismerkedés, strandolás. Este jönnek a nagy koncertek, összegyűlik a nagyszínpad előtt több mint 100 ezer ember, a kedvenc zenéid ordítanak a 300 ezer wattos line array hangrendszerből, a 400 kilowattos fénytechnika meg oltári vizuális élményt nyújt, a végén a tüzijáték minden nap csak hab a tortán.

Csak az utolsó percet sasold meg, egy életre szóló élmény...

https://www.youtube.com/watch?v=m4kkviD0eaM&list=PLE56CC8407..

A 21. században vagyunk, nem pénzrablás, hanem egy új szórakozási forma. Nagyon örülök neki, hogy egy olyan generációba születtem bele, akinek megadatik ott lenni ekkora kaliberű rendezvényeken.

2015. febr. 4. 22:17
 7/10 anonim ***** válasza:

Kimaradt a Soundos link: https://www.youtube.com/watch?v=ESugJfUHc08&list=PLE56CC8407..

Na de a kérdéshez hozzászólva:

Tavaly 3 fiú 6 lány arányban voltunk egy nyaralóban Zamárdin, 22-25 éves korosztály. Volt 2 hölgy akit előtte nem ismertem, egyikkel első látásra szimpatikusak voltunk egymásnak, harmadik este hajnali 1 fele visszamentem a nyaralóba piáért. :D Nagy meglepetésemre 2 csajszi ott volt a nyaralóban, egyik a föntebb említett szimpatikus lány. Megvártam még elalszik a másik leányzó, aztán megtörtént aminek meg kellett volna már első nap. :D Majd visszajöttak a srácok is tölteni, 2 fele visszamentünk a fesztiválra. A vissza út már nincs meg, képszakadás, következő kép hogy felkeltem egy autó anyósülésén, a bal elsőn egy ránézésre 28-30 éves csajszi. Mondom mi a fa_z, hogy kerültem én ide. :D Állítólag este összekavartunk bent a fesztiválon egy koncerten, majd mivel én aránylag messze lakok, az ő kocsijába mentünk, ami kint volt a fesztivál melletti parkolóba a város szélén. Itt is megtörtént aminek meg kellett. Majd a hazaút délben, tűző napon atom másnaposan nem volt egyszerű. Arra értem haza a nyaralóba hogy megy a vita 7 ember között, ki dugott a fönti nagy szobában, mert találtak egy bontott óvszeres zacsit a csajok. :D Belépek, tetőtől talpig tiszta sár vagyok, 2-en egyből meggyanúsítottak hogy én voltam. Mondja az egyik srác hogy lett volna ő, hát itthon se volt. :D:D Én csak röhögtem, a csajszi akivel összejött az este még aludt, hát hatalmas volt. :D:D

2015. febr. 4. 22:30
 8/10 anonim válasza:
Nagyon jó sztorik:) Írjatok még akinek van.
2015. febr. 12. 01:31
 9/10 anonim ***** válasza:
18%
Milyen jó tudni, hogy ri**nc ku**ák járnak a fesztiválokra, hogy hopp ottvan meghágom,undorító gerinctelen senkik. Biztos még 10-en gerincre vágták a fesztiválon. Ezért jó a fesztivál, ingyen lehet ri**ncokat ba**ni.
2015. febr. 12. 09:36
 10/10 anonim ***** válasza:
köszönjük h leírtad azt amit a fesztiválozók idáig is tudtak.
2015. febr. 13. 05:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!