Írnátok olyan sztorikat, amelyekben leráztatok valakit?
Egyszer egy farsangi buliba egy pasi fel akart szedni hozott nekem üdítőt táncolni akart úgyhogy felmentem az osztály terembe és követett én meg mondtam neki hogy bocs nem vagy az esetem köztünk sose lessz semmi mert undorodom tőled és elviharoztam a barátnőimmel
14/l
(nem szoktam zokon venni ha bejövök egy pasinak sőt..általában vagy ne utasítok vissza senkit vagy nagyon finoman de ez a pasi nagyon ronda és tapadt rám a pasim előtt is)
Az igen...
14 évesen már pasija van. Ráadásul megalázott egy srácot, csak azért, mert bejött neki.
Kettőtök közül te voltál az undorító, hánynom kell az ilyenektől.
Olaszországban voltam egy hegymászótúrán ahol megismertem egy lányt. Összeismerkedtünk és úgy döntöttünk egyfajta randi gyanánt közösen megmászunk egy 3658 méter magas hegyet.
Szorosan egymás mellett haladtunk és minden nagyon jól ment egészen addig amikor egy nagyon meredek részhez nem értünk és az ő egyik karabinere el nem tört a kötél pedig kicsúszott a hevederből.
Egy ideig kapaszkodott a lábamba, hogy tartsa magát, de én leráztam magamról mert rájöttem, hogy rengeteg más csaj van még.
Rövid tömör lényegre törő leszek:
Elhívtam randizni egy parka. Nem mentem el. Megbeszélt időpont után 20 perccel írtam neki, hogy sajnálom, hogy nem jött el, és ez miatt engem felejtsen el örökre.
Ez volt a legdurvább lerázásom 16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!