Lányok! Hogy élitek meg, hogy senki nem kezdeményez nálatok soha?
Figyelt kérdés
2015. febr. 1. 22:04
11/12 anonim válasza:
hát én nagyon szarul éltem meg, teljesne kivoltam már tőle, mert soha semmilyen visszajelzést nem kaptam, pedig kövér nem vagyok, 60 kg vagyok, 160 cm, aránylag nagy mell, elég jó segg, az arcom hogy szép vagy nem, nem tudom, de soha sem voltam patis, én mindig is adtam magamra, és teljesen bele voltam már ebbe betegedve, elkezdtem tornázni elfogyni, hogy vékony legyek, mert hát a mai pasiknak akárhogy is nézem szinte cska ez kell.... aztán elkezdtem feladni a tornázást, mert így sem volt visszajelzés és elkezdtme neten ismerkedni, amíg meg nem ismertem a jelenlegi barátom, mégpeidg itt neten konkrétan itt gyakorin, és azóta is együtt vagyunk több mint 1 éve, teljesne öszeillünk, imádjuk egymást, és úgy szeret ahogy vagyok, a széles csípőmmel, az aránylag de nem túl nagy mellemmel, a szeirnte jó segemmel, és szerinte gyönyörű arcommal, hogy szépek vagy sem nem tudom, fogalmam sincs h miért nem közeledtek hozzám a fiúk, de érdekes h mióta van barátom azóta meg elkezdtke hozzám közeledni xd szóval ezt magam sem értem, de a lényeg h nagyon rossz érzés ha senki sme kezdeméynez én már majdnem h depressziós lettem, számomra tényleg nagyon rossz volt... jaj és am megjegyzés, hogy barátom nagyon helyes, és iszonyat jó teste van, ő nagyon sok lánynak tetszett, viszont ő nem szereti ezeket a tucatlányokat, magyarul a mai kis ribiket xd bennem viszot megtalálta azt akit belsőleg is szerett volna 18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!