Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Milyen mélyebb csajozós...

Milyen mélyebb csajozós kérdések vannak?

Figyelt kérdés

Hülyén hangozhat a kérdés, de megpróbálom kifejteni.

Szóval.

Milyen olyan kérdések vannak, amiknek egy lány nem tud ellenállni.

Nem arra gondolok, hogy megkérdezem és rögtön letérdel, hanem nem tud ellenállni, hogy válaszoljon.

Tudom, ez személyfüggő, de biztos van egy pár, aminek az átlag nem tud ellenállni.

Létezik ilyen?

Ha igen mi az?

2015. febr. 1. 18:50
 1/8 A kérdező kommentje:
Szóismétlés lvl nem tud ellenállni.
2015. febr. 1. 18:50
 2/8 anonim ***** válasza:
"Bőgnél, ha leszopatnálak, aztán a hajadnál fogva kiba_sználak a kukába?"
2015. febr. 1. 18:52
 3/8 anonim ***** válasza:
48%

Létezik, de azok inkább válaszok.

Például, ha írsz egy nagyon hasznos és részletes útmutatót hogyan szoktál szexelni (úgy, hogy a másiknak nagyon jó legyen) akkor felfigyelnek rá.

2015. febr. 1. 18:53
 4/8 anonim ***** válasza:

[link]

Tessék. :D

2015. febr. 1. 18:59
 5/8 anonim ***** válasza:
azt mondom told le a gatyád guggolj le és dugj két szöget a konnektorba
2015. febr. 1. 19:00
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de szerintem az ember általánosságban úgy van szocializálódva, hogyha valaki kedvesen feltesz neki egy semleges, vagy kedves, pizitív témájú kérdést, akkor automatikusan válaszol.

Pl. ha valaki mosolyogva, kedvesen megkérdi mennyi az idő, vagy kér egy papírzsepit, akkor nem nagyon van ember aki ne válaszolna, vagy visszautasítaná a kérést.

Ez ilyen alap szociális program, hogy kedvességre kedvesség a válasz. Kivéve a konyhásnéniket és a bolti eladók egy részét. :-)

Szóval szerintem nem feltétlen a kérdés tartalma fontos (természetesen a trágár vagy sértő hülyeségeket leszámítva...) hanem maga kérdező a hozzáállása és a kisugárzása.

Ha kedves vagy, magabiztos, nyugodt körülötted a légkör, jó a kisugárzásod és udvarias vagy, plusz tisztelettel közeledsz mások felé, akkor teljesen mindegy mit mondasz, jó esélyed van, hogy beszélgetni fognak veled az emberek. A nők is.

2015. febr. 1. 19:01
 7/8 A kérdező kommentje:

köszi, ez rohadt jó

2015. febr. 1. 19:12
 8/8 anonim ***** válasza:

Szívesen. :)

Na ilyen se volt még, hogy megköszönjék a válaszom. :D

2015. febr. 1. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!