Nagyon gáz ha 16 éves lányként Gertrúdnak hívnak? Nem lenne ciki ha a barátnőtöknek ilyen hülye neve lenne? Járnátok ilyen nevű lánnyal, vagy teljesen esélytelen?
Figyelt kérdés
én is utálom a nevemet...2015. febr. 1. 18:26
12/18 anonim válasza:
Szép név a Gertrúd nem tudom mi bajod vele. De szerintem minden név szép a maga módján.
13/18 A kérdező kommentje:
annyira béna név és nem is illik rám
2015. febr. 1. 18:35
14/18 anonim válasza:
Nekem meg Árpi a középső nevem, azt nem zavar.
15/18 opened paradise válasza:
Hidd el,nem csak neked nem hétköznapi a neved.
Bár az enyém király :D
De amúgy emiatt ne aggódj.
Ha tényleg nem vagy hozzá egy debella nővérke,akkor biztos hamar el fogsz kelni :)
16/18 anonim válasza:
A Getrúd nagyon szép név :) Gertrúdisznak hívnám :)
A Tilda még ilyen :) Klotild vagy Matild :)
Egyedül a kommersz plázacicaneveket nem szeretem (zsanika, nikike, vivike) + cigány nevek (há' dzsenifer, eszemrándá) meg az örök citromdíjas Ágnest
17/18 anonim válasza:
Még mindig jobb, mint ha Béla lenne a neved.
Komolyra fordítva a szót: túlmenne minden felszínességen, ha bármit befolyásolna az, hogy a barátnőmet hogy hívják.
18/18 anonim válasza:
Ne pajzsolj Gertrúdis királyné :D Tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!