Ha szerelmes vagy valakibe, összejönnél mással?
Van egy srác, aki évek óta szerelmes belém. Amikor az exével volt, akkor is, amikor szingli volt, akkor is. Sajna távolság miatt nem tudunk együtt lenni, kb 2-3 évig kéne gyűjtenünk, hogy szűkösen megoldható legyen.
Már próbáltuk megszakítani a kapcsolatot, nem működött. Most lett barátnője. A csaj szerelmes belé, ő meg még mindig belém. Megmondta, nem érdekli, ha elveszíti a barátnőjét a velem való beszélgetés miatt (nagyon féltékeny a lány), tudni akarja, jól vagyok e.
Esélyes, hogy pár nap, hét, hónap után mégiscsak beleszeret a barátnőjébe?
A csaj külsőre/belsőre teljes ellentétem, de ő jobban passzol a sráchoz, mint én szerintem.
Mindenképp szerelmes lesz belé, ha sok időt tölt vele?
25F, 21N és 21N
Ezek a dolgok nem így működnek sajnos...
Elképzelhető, hogy igen, megszereti valamennyire. De ha tartjátok a kapcsolatit, akkor lehet nem is lesz ideje rá, hogy megszeresse, mert hamarabb szakítanak. xD
/25L/
Amikor az ember menekülni próbál egy se veled, se nélküled kapcsolatból, akkor hajlamos választani egy "hídembert", akivel megtapaszalhatja, hogy a számára kínlódást okozó kapcsolaton túl is van élet. Elég hálátlan szerep, mert a hídemberből ritkán lesz tartós, nagy szerelem, de segíti az elszakadást.
Mondjuk 70-80%-os eséllyel az fog történni, hogy:
-az új lány egy idő után dobva lesz
-te is dobva leszel, vagy nagyon minimalizálódik a kapcsolatotok, kihűlnek az érzések
-jön egy harmadik lány, akivel beteljesedhet a kapcsolata
(Ezek nem tudatos folyamatok, valószínűleg ő sem érzékeli, de nagyon gyakran így működik.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!