Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan írjak rá facebookon...

Hogyan írjak rá facebookon egy lányra aki tetszik, de még nem ismer engem?

Figyelt kérdés

2015. jan. 31. 23:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
locsics-pasztor. nekem meg senki nem irta h nincs kedve dumalni. ird csak meg h van e kedve. csak aztan dumaljal is vele ne csak a kepernyot nezd s idegeskedjel
2015. jan. 31. 23:29
 12/12 anonim ***** válasza:
En orulok ha ram irnak, meg ha szamomra ismeretlen is, es ha szimpatikus akkor valaszolok ra es ha beszelgetes utan is szimpatikus akkor akar talalkozhatunk is. Annyit irj, hogy tetszel nekem es szeretnelek megismerni.. vagy ha van kis kozos pont,vagy kozos ismeros, akkor hivatkozhatsz arra is, hogy lattalak mar ezen a pl. koncerten es jo lenne megismerkedni veled. En ram egyik fiu ugy irt ram, a tesoddal egyutt szoktunk kondizni es igy teged mar ismerlek es szeretnek veled talalkozni.
2015. jan. 31. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!