Mit jelent amit írt a kedves úriember? Extra fontos, sos
Figyelt kérdés
Szóval egy sráccal hosszabb ideje beszélgetek és ma ezt írta, fordítom (nem magyar):
ő: te vagy a legjobb. nagyon szívesen pötyögök veled és jobban meg akarlak ismerni.
én: de jó, akkor taliznunk kéne...
ő: igen. de egy kicsit elővigyázatos vagyok, annak ellenére hogy benned igazán megbízok. de legutoljára nagyot kellett egy nőben csalódnom.
Most akkor ezzel mi a túróra akar kilyukadni?? Hogy meg akar ismerni de aztán meg mintha hátrálna?? meg mit ért ezalatt hogy elővigyázatos, ha bennem megbízik?
Ezt azért mégse kérdezhetem meg tőle!!!! :D
2015. jan. 31. 22:02
1/5 anonim válasza:
Azt jelenti h bár benned megbizik azért még vannak dolgok amiket nem fog elsietni és oda fog figyelni minden apróságra ne hogy megint abba a hibába kerüljön amiben már egyszer benne volt.. szerintem ez mindenképpen pozitiv tanul a hibáiból :D
2/5 anonim válasza:
ez olyan, mintha egy srácnak azt mondanád, hogy "bár már 3 hete járunk és megbízok benned, azért még nem akarok lefeküdni veled"
3/5 A kérdező kommentje:
hmm, akkor csak türelmesnek kéne lennem, mi? :)
2015. jan. 31. 22:10
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! mentek a zöld kezek! :)
2015. jan. 31. 22:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!