Mire számítanak azok, akik a Tinderen profilkép nélkül ismerkednek?
Azért néha érdekes profilok vannak...
Van, aki felrak egy családi képet (papa, mama, gyerekek). Vagy gyerekkori képet. De volt már olyan is, hogy nem tudtam eldönteni, hogy most egy 12 éves kisfiú ismerkedik, mint 40 éves, vagy a user a saját kamasz fiának a képeit hagyta fent...
Mindenesetre ilyenkor könnyű a döntés, mert aki ennyire sötét, hogy nem érti, miről szól a Tinder, azzal tutira nem akarok megismerkedni! :)
Egyébként a Tinder azoknak jó akik nagyvárosban laknak. Nekem például esélytelen, mert 50 kilométerre van a legközelebbi nagyváros. Fel se tűnök senkinél se szerintem. Most épp teszek egy próbát(lehet, hogy bunkóság, de ez van), hogy átraktam magam egy nagyobb városba és várom a jelentkezőket. Eddig nagyobb a sikerem mint előtte :)
De persze közlöm az emberekkel, hogy nem ott lakok ahova a Tinder mutatja.
Pl. volt valaki, akivel akkor találtunk egymásra, amikor éppen a közelemben járt. Match volt, levelezni kezdtünk, kiderült, hogy valójában sokkal messzebb lakik, mint az én keresési köröm. Két hétig vártam, hogy össze tudjunk hozni egy találkozót, de nem jött össze, én pedig nem szándékozom hosszasan levelezgetni, személyes találkozás hiányában azt se tudom eldönteni, hogy egyáltalán érdekel-e tényleg az illető. Úgyhogy el is halt a dolog.
(Néha még a tőlem 5-6 km-re élőkkel is nehéz összehozni egy találkozót.)
Igen, gondolom, külföldön dolgoznak, és amikor épp itthon voltak, akkor tindereztek, aztán visszamentek külföldre.
Szerintem az nem olyan nagy baj, hogy nem mutat pontos várost, mert ha valaki pl. kistelepülésen él, akkor könnyen beazonosítható pár adatból is, és ha kifog valami őrültet, akkor ez bizony komoly gondot jelenthet...
Szerintem sokkal jobb valós adatokkal ismerkedni, és nagy keresési távolságot beállítani, mert akkor olyanokra bukkansz, akik szintén nagy keresési távolságot állítottak be, és nem gond számukra a távolság.
Egy tipp: ha egy picit módosítasz a keresési feltételeiden (egy-két km. módosítás a keresési távolságban, vagy egy-két év a korban), akkor új találatokat kapsz, köztük olyanokat is, akik az előző keresési feltételeknek is megfeleltek volna, sőt, lehet, hogy jelöltek is.
Nekem volt már ilyen, picit átállítottam, és az új találatok között azonnal volt match-em, hozzám közel lévő valaki, akit pár perccel korábban még nem mutatott a rendszer (pedig utoljára egy órája volt aktív, tehát nem friss találat).
Egyet mondjatok meg.
Hogy lehet profilképet betenni? Nekem nem engedi o.0
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!