Mire számítanak azok, akik a Tinderen profilkép nélkül ismerkednek?
Figyelt kérdés
2015. jan. 31. 12:10
3/22 anonim válasza:
Sült galambra, ami belerepül a szájukba :)
5/22 anonim válasza:
Na erre én is kíváncsi lennék. Ki ismerkedik profilkép nélkül? Annak mi értelme van?
6/22 anonim válasza:
Sokan azt hiszik, hogy majd beleszeretnek a nevébe, mert az ilyenek még csak egy rövid jellemzést se írnak magukról.
7/22 anonim válasza:
És a Tivadar nevű dekoratív hölgy mit gondol? :DD
8/22 anonim válasza:
Én az elején akartan kitenni képet társkeresőn aztán egy csomó ismerőst találtam fent. Inkább úgy döntöttem, hogy nem égetem magam...az hiányzik, hogy ezen csámcsogjanak.
9/22 anonim válasza:
Ők is fent vannak valamiért, nem? Te is csámcsoghatnál azon, hogy ők miért vannak fent. Ne foglalkozz vele ki mit mond, én is fent vagyok társkeresőn és elég sok ismerősöm tudja, de még senkitől se hallottam vissza. Gondolom azért mert ők is fent vannak :)
10/22 A kérdező kommentje:
# 8: A társkereső az kicsit más kategória, mert ott írhatsz úgy valakinek, hogy kérsz profilképet, ha az adatlapja szimpatikus, sőt, van is ilyen opció a legtöbb társkeresőn, hogy kérsz tőle profilképet.
De a Tinderen mindenki CSAK profilkép alapján dönt, 1-3 mp alatt. (Ha van is egyéb infó, az nagyon minimális. Jellemzően a profilkép nélkülieknél még az sincs.)
2015. jan. 31. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!