Hol ismerkedhetnék meleg férfiakkal?
Android ''Grindr'' alkalmazás... Sok a barom, mármint aki csak szexet akar.. De én itt ismerkedtem meg a párommal.. Próbáld ki.
19/FM
Megértelek, én is hasonló helyzetben vagyok, időnként fel is függesztettem a keresgélést, mert nem tudok jobb szót használni, elkeserítő a felhozatal. Nagyon nehéz olyan embert találni, aki érzelmeket is keres, és nem az a célja, hogy megfektessen. A "hol" kérdésre pedig sajnos nem tudok jó választ adni, én továbbra is a neten keresgélek, meleg szórakozóhelyekre nem járok, nem is fogok, az nem az én világom. A netes kereséssel se vagyok kibékülve, de per pillanat sajnos nem tudok jobbat. Viszont szerintem az itteni kérdések közt is érdemes szétnézni, vannak, akik szintén társra vágynak és jobb híján itt keresgélnek.
Hajrá! És nyugodtan keress, ha bármilyen kérdésed van, vagy esetleg úgy gondolod, hogy tudnék segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!