Ti hol szoktatok intelligens emberekkel ismerkedni?
Figyelt kérdés
Internetre gondolok. Nektek beválnak ezek a társkereső oldalak? Ciki oda regisztrálni? 20/L2015. jan. 30. 11:58
11/14 anonim válasza:
Nem kötekedő ... csak ahogy mondja soha nem volt tartós kapcsolata. Tapasztalatlan, nincs vele tisztában, hogy egy kapcsolat kompromisszumok soráról szól. Keresi még a fehér lovat hercegen ... elvárásokat támaszt és az azoknak való megfelelést keresi a partnerben, ahelyett, hogy az adott emberben keresné a pozitív, szerethető dolgokat. Ehhez fel kell nőni, mert ez feladat ... ritka amikor berepül a sült galamb :-P
13/14 A kérdező kommentje:
13:43- Igen, pontosan! A fehér lovas herceget keresem. Nincs igazán kialakult férfi ideálom, és félek is kapcsolatba keveredni. Nem érzem magam gyerekesnek, és ami a legfontosabb, fiatalnak érzem magam ahhoz, hogy a belső alapján ítéljek. 20 évesen nagyon is számít nekem a külső. Ha elég lenne nekem a belső, nem lennék most szingli. Nehéz számomra megtalálni a mindkettővel rendelkező személyt.
2015. jan. 31. 09:02
14/14 anonim válasza:
Egytemen talán lehet, bár ott is sokan nem a komolyságukról híresek, főleg nem az első évfolyamokban. A könyvtár nem nyerő, mert ott csöndben kell lenni. A színház esetleg, bár oda a legtöbben párban járnak. A múzeumok talán. Netes oldalt én nem találtam olyat, amivel érdemes lett volna foglalkozni, regisztráltam régebben társkeresőkre, de nem igazán jött be a felhozatal. A szakfórumok tipikusan nem erről szólnak. A rajongói fórumok esetleg alkalmasak ilyesmire. Így hirtelen most ennyi jut eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!