Ti hol szoktatok intelligens emberekkel ismerkedni?
Szerintem társkeresőn nem sok intelligens embert találni. 50-re, ha jut egy.
Próbálkozz irodalommal vagy művészetekkel kapcsolatos oldalakon/fórumokon már, ha hozzá tudsz szólni a témához.
Esetleg ezen az oldalon ehhez hasonló témakörökben úgy, hogy kint van a neved.
Egyébként milyen céllal akarsz ismerkedni?
Lehet társkeresőn, bár kétségtelen, hogy a nagy számok törvény alapján sok a primitív ott, de nekem vannak bőven jó tapasztalataim és "kellemes" élményeim ;-)
De itt gyakorin is sokakkal megismerkedtem már és különböző hasonló témájú fórumokkal is jók a tapasztalataim.
Köszönöm a válaszokat.
Párkeresés céljából kérdeztem.
Igaz, nem vagyok öreg, semmi ilyesmi, de néha annak érzem magam. Soha nem volt még tartós kapcsolatom, mivel válogatósabb vagyok a szokásosnál. Nem tehetek róla, ilyen vagyok, nem is részletezném miért.
Kezdem már túlságosan is magányosnak érezni magam, már érzem azt a bizonyos űrt a lelkemben.
Szoktam ismerkedni, eljárok bulizni, de még sosem találtam meg azt, aki jó lenne nekem. Nyilván láttam már helyes fiút/férfit, de vagy nem hozott össze a sors minket, vagy a belső tulajdonságai miatt elutasítottam.
Nézegettem már többször ezeket az internetes oldalakat, de ugye ezeknek van egy sztereotípiájuk, nem is használtam őket. De néha furdal azért a kíváncsiság, hátha.
feelingfinder.hu
Itt ki kell töltened egy csomó önismereti tesztet és csak utána tudsz keresgélni. Így kevesebb az idióta az oldalon, mert aki csak szórakozni akar másokkal, az nem valószínű, hogy kitöltögeti a teszteket. Ezenkívül az önismereti tesztek alapján %-os arányban kiszámítja az oldal, hogy kivel kb. mennyire egyezel, ez megkönnyíti a keresést is.
Nem, nem vagyok kötekedő.
Húú, ez érdekesnek hangzik, kitöltöm. Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!