Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy döntenél ilyen helyzetben?

Hogy döntenél ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Ha van valaki, aki már évek óta szerelmes beléd, és neked is tetszik, de a hatalmas táv miatt kapcsolatesélytelen a dolog. Neked közben lesz párod, de nem tökéletes a kapcsolat. Megszakítotok mindent az illetővel 1 teljes évre, hogy elfelejtsétek egymást. Utána megkeres, hogy nem megy, még mindig szerelmes. 3 hónapig húzzátok egymás agyát, aztán lesz kapcsolata, és úgy érzed, lezárva.

Egy darabig úgy tűnik, minden rendben, aztán felkeres, hogy ez neki nem megy, mert téged szeret.

Mi a helyes döntés ilyenkor?

2015. jan. 30. 10:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Én először megtanulnék fogalmazni.
2015. jan. 30. 10:35
 2/3 anonim válasza:

Hagyni a fenébe, és nem a hálón élni az életet! Nem tudom milyen kapcsolat az ilyen? Meg nem is nagyon értettem amit írtál. Lehet én értettem félre valamit.

Távkapcsolat az oké, én is abban élek, de mi nem így kezdtük, ha ez lett volna a helyzet, tuti hogy nem alakul jól a dolog. De amúgy meg leírtad: kapcsolatesélytelen a dolog.

Dönts ahogy akarsz, de szerintem egy ilyen "kapcsolatra" nem érdemes alapozni.

2015. jan. 30. 11:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Kezdjük ott, hogy a "ló nincs, szamár is jó" elven indult kapcsolatoknak nem vagyok híve, én nem mennék bele olyanba, nem alkuszom meg egy olyan kapcsolattal, amiben nem érzem azt, hogy tényleg ezt akarom. Az egyetlen helyes döntés, hogy azzal legyél, akivel úgy érzed, hogy tényleg akarod, és ez kölcsönös. A távolság ezt nem ölheti meg, ismerek távkapcsolatban élő vagy távkapcsolatból összeházasodott párokat.
2015. jan. 30. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!