Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy tudnám magam elfogadtatni...

Hogy tudnám magam elfogadtatni egy lánnyal olyan szinten, hogy szívesen legyen a társaságomban és idővel járjon velem?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy 25 éves korom létére nem csak hogy szűz vagyok, de még csókolózni se csókolóztam még életemben, pedig szeretnék ugyanolyan normális szerelmi kapcsolatot, mint ami a kortársaimnak van - azzal a különbséggel, hogy őszinte tartós kapcsolatra gondolok és nem alkalmira.

Ahányszor ismerkednék, ez valahogy mindig akaratlanul is felszínre kerül előbb-utóbb ez a múltam/jelenem és ilyenkor a lányok két pillanat alatt kedves csábító angyalból veszélyes, életembőleltűnő hideg csajok lesznek, akik ellenem fordulnak és az életben többet hozzám sem szólnak, nem reagálnak ha hozzájuk szólok és mindenki mással jobban érzik magukat.

Azon sajnos nem tudok változtatni, hogy milyen a múltam, de mit tehetnék ahhoz, hogy ne ezzel törődjenek, hanem azért szeressenek aki vagyok és elfogadjanak? Nincsenek nagy igényeim, de szociális személyes színvonal azért van. Visszautasítani még nem utasítottam vissza lányt, akiről azt hittem, hogy szeret és érdeklem őt.

2015. jan. 29. 21:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Semmi közük a múltadhoz.Ne mesélj nekik ezekről a dolgokról,ne állítsd be magad lúzernek.
2015. jan. 29. 21:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Annyira megkönnyebbültem, hogy ezt leírta valaki helyettem. :) Ugyanez nálam is a helyzet. Se csók, se szex, se kapcsolat, semmi. Tényleg nehéz, no meg az is, hogy valóban minden ismerkedésnél feljön róla a szó, a múlt, a régen történtek, és akarva-akaratlanul is szóba kerül, hogy végül is hány barátnőm volt eddig. Mit is válaszolhatnék... ha mondok egy számot, akkor hazudok, úgyhogy adtam a szarnak egy pofont, ha utólag kiderül, így meg se próbálom. Az eddig "jól" bevált trükköm az volt, hogy őszintén meséltem magamról, hogy még soha nem volt kapcsolatom. A mindig viccelődő, fiatalos, lendületes, szimpatikus pasas egycsapásra egy beteges, elmebeteg pszichopatává válik a nők szemében, akit soha többé nem akarnak látni, és szinte még az ismertséget is letagadják mások előtt. Szörnyű érzés, ez van... igazából jobb, ha elfogadjuk, hogy kellenek erre a bolygóra olyan nyomorultak is, mint amilyenek mi vagyunk...
2015. jan. 29. 21:28
 3/3 anonim ***** válasza:

Egzisztenciálisan hol tartasz? Ha úgy érzed hogy tartasz valahol és a külsőd is összességében rendben van (ápoltsággal, sporttal, öltözködéssel erre is odafigyelsz), az már elég ok arra hogy jól érezd magad a bőrödben. Én pl. anno kicsit el is szálltam attól, hogy csóró egyetemi évek után hirtelen jó multis állásom lett. Egyébként meg nyugodtan vetíts kicsit csajok előtt, ha később ki is derül hogy "nagyot mondtál", simán mondhatod, hogy annyira jó csajnak érezted, hogy nem akartad a lúzerségeddel elriasztani.

Ha mondjuk iskolázott, jó állású srác vagy kezdj el ismerkedni szórakozóhelyeken egyszerűbb, de ápolt, csinos csajokkal.

2015. ápr. 2. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!