Haverom, vagy a nője?
Tetszik a nője,nem tehetek róla.
Én is tetszem neki,simán velem lenne.
Ha bunkó lenne vele a fiú, akkor még érthető lenne, de akkor meg miért maradna, miért nem hagyná el?
Egy nő aki így vándorol egyik párkapcsolatból a másikba, naponta meggondolva magát, az éretlen és jó eséllyel gerinctelen is.
Van olyan, hogy valakit félreismersz, rendben. És ha bunkó, szemét, erőszakos a férfi, az még nyomós ok is a szakításra. De ha ezek közül egyik sem, ha a férfi rendes és normális vele, akkor ritka alja az a nő, aki egyből, az első kikacsintásra adandó alkalommal kihátrál és dobja a másikat. Egy párkapcsolatért ugyanis tenni is lehet, akivel összejössz, azt talán jó okkal kellene. Azért kezdesz kapcsolatba, mert van köztetek közös, ezt gerinces nő nem tudja ilyen könnyen eldobni.
Persze más kérdés, ha álomvilágban él vagy elkényeztetett, és a tökéletest keresi, nagy T-vel.
Talán ez a kérdés ehhez a kérdéshez kapcsolódik?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__65..
Állok elébe,nem vagyok csicska gyerek:)
Jo haverom,szeret engem....talán jobba is,ahogy én őt:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!