Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Uraim, ti hogy vennétek, ha...

Uraim, ti hogy vennétek, ha tetszene nektek egy nő, de nem mernétek kezdeményezni, ő viszont észrevenné, és odamenne hozzátok megmondani, hogy észrevette, de ne próbálkozzatok?

Figyelt kérdés
2015. jan. 29. 09:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

Én nem merek odamenni egyhez sem,de néha előfordul,hogy megtetszik valamelyik nő valahol.

Azért ne jöjjön oda,hogy bunkózzon meg flegmázzon és ilyeneket mondjon.Akkor inkább foglalkozzon olyannal,aki tetszik neki.

Mondjuk mostanában már nem is nézegetek egy nőt sem,mert minek,esélyem nincs egynél sem,mert mindnek csak olyan kell,aki jóképűnek született...

2015. jan. 29. 10:34
 12/18 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy pont amiatt nem mer neked színt vallani mert látja rajtad azt, hogy nem érdekled. És nem akar úgy eléd álni mikor még csak nem is kedveled. Pokoli egy érzés ez, én tudom. 25/F
2015. jan. 29. 10:44
 13/18 anonim ***** válasza:
Nagy bunkók vagytok ti nők....
2015. jan. 29. 10:54
 14/18 anonim ***** válasza:

"én már inkább kerülöm, és szóba sem állok vele"

Bizonyára Ő is érzi ezt, ne aggódj, ezért nem lép.

Amúgy milyen szituáció ez? Kicsit körülírhatnád.

2015. jan. 29. 10:58
 15/18 anonim ***** válasza:
66%
#4: Pontosan! A sok sértődős kommentelő elgondolkodhatna azon, hogy melyik az egyenesebb? Az, hogy a csaj idejön, és kerek-perec megmondja, hogy álljak le, vagy az, hogy hetekig/hónapokig szopat, mert jót teszek az egócskájának? Tisztelt férfitársaim, gondolkodjatok el ezen! Tuti, hogy hirtelen nekem is szarul esne, de legalább ott, abban a pillanatban minden kiderülne, és megvilágosodnék, hogy tovább kell álljak. Ennyire egyszerű, így a legtisztább.
2015. jan. 29. 11:07
 16/18 anonim ***** válasza:
61%

Sajnos a mai női nagy része túl sokat gondol magárol,ezert lettek ilyen flegma,beképzelt,öntörvényű majmok!

De ugy látom hogy már testesebb,nem előnyös külsejű nők is kezdenek ilyenek lenni!

2015. jan. 29. 11:34
 17/18 A kérdező kommentje:
Én szóba állok egy idegennel is, elbeszélgetek bárkivel, a szimpátiám nem jelenti azt, hogy többet is akarok mondjuk barátságnál, de van, aki ebbe többet képzel, és ezzel kényelmetlen helyzetbe hoz. Nem lenne vele egyébként semmi bajom.
2015. jan. 29. 11:40
 18/18 A kérdező kommentje:

Az nem mentség, hogy az illető nem a szavak embere, és másképp próbál a közelembe kerülni. Én nem akarom, hogy bárki is feleslegesen reménykedjen, ha valaki nyíltan kimondja, hogy ismerkedni akar, de én nem akarok, akkor ezt vállalom is, és ha valaki bejön, és látom, hogy kölcsönös, kezdeményezek én is.

A töketlenkedést nem szeretem, apámat is noszogatni kell, és baromi idegesítő az is.

2015. jan. 29. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!