Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok egy átlagos napon a...

Lányok egy átlagos napon a városban járva hány olyan férfit láttok, akit nem bánnátok ha odamenne hozzátok kezdeményezni?

Figyelt kérdés
Egy átlagos napon, amikor suliba/munkába mész és haza, mellette még boltba, buszon utazol, stb., tehát egy tök átlagos napon hány olyan férfit látsz, akit nem bánnál ha odamenne hozzád?
2015. jan. 4. 21:37
 1/4 anonim ***** válasza:
1, de meg is tette már.
2015. jan. 4. 21:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem igazán nézegetem őket őszintén szólva.:D Ha buszon vagy valamilyen tömegközlekedési eszközön utazom akkor valószínűleg megyek\sietek valahova,és nem a hímeket lesem.
2015. jan. 4. 21:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Kakaós Csigusz én azt nem hiszem el hogy vakon járkálsz és nem is veszel észre egyetlen fiút se. Én nem bírnám megállni azt hogy ne vegyek észre egyetlen lányt se. Igaz én fiú vagy már inkább férfi vagyok :)
2015. jan. 4. 21:53
 4/4 anonim válasza:
Háát akad jó néhány. :D Nem tudok konkrét számot mondani, mert mindig változó. Ha épp nem bambulok a buszon, akkor szoktam nézelődni, és elég gyakran látok olyan pasikat, akiknek örülnék. :D
2015. jan. 4. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!