Miert nem ad meg csak lehetoseget sem ra? Foleg fiuk!
Tehat csak szokasos..a suli ahova jarok, oda jar egy tolem egy evvel idosebb fiu is. Nagyon regota tetszik nekem, sot szeretem. De meg nem beszelgettunk eloben. Egyszeruen sose tudtam osszehozni...ez foleg azert mert mindig a haverjaval van. De en erzem es latom rajta hogy eselyem van nala. Ebben biztos vagyok. Es tennek is erte, hogy ez valtozzon, marmint hogy beszelhessunk...es talan jarjunk, ez minden vagyam. A fiu haverja is boldog, egy masik lannyal, akkor a fiu miert ne lehetne az?
Szoval ezzel azt akarom mondani meg kerdezni, hogy ha azt varja hogy en lepjek, vagy kezdemenyezzek, meg hasonlo, akkor miert nincs sosem egyedul? Ezt annyira nem ertem..es en meg ugy nem merek oda menni hogy a haverjaval van..egyedul kellene lennie. Mit tegyek hogy elerjem ezt? Mert tudom hogy felos, es azt varja hogy a lany, marmint en lepjek, de akkor o miert nem tesz erte? Nem lenne ez olyan nehez..de o megneheziti :(
És ő mégis honnan a fenéből tudja hogyha egyedül lenne odamennél hozzá?
Telepata vagy mi?
Menj oda, úgy sem fog elküldeni.
Igazából bevetheted a piszkos női trükökket, hogy beszélgetést kezdeményez és ne tűnj olyan nyílt kezdeményezőnek, de mégis megtedd az első lépést.
A legnépszerűbb és egyszerűbb trükk, hogy a kezedben egy halom füzettel elsétálsz mellette és pont nála leejted. Ha udvarias a srác, akkor úgysi segíteni fogja felvenni. Akkor pedig be kell dobni magad. Én pl. azt mondtam a srácnak bájos mosolyollal, hogy "hát ha ilyen udvarias srácok segítenek, akkor máskor is errefelé járok" ;) Ezen jót nevettünk és legközelebb már ő jött oda hozzám.
A másik amikor azt játszod, hogy el vagy tájolva. És tőle kérsz segítséget pl odamész, hogy bocs de mennyi az idő vagy nem-e láttad a barátnőmet erre menni.
A lényeg, hogyha tőmondatokban is válaszol, neked fenn kell tartanod a társalgást! Nyugodtan csacsogj, akár hülyeséget is, szépen mond, el, hogy a barátnődet nem találod sehol pedig fontos lenne... Meg értetlenkedj.
És elejthetsz olyan meredek megjegyezéseket amit pl fent is vázoltam. Burkoltan provokatív.
Illetve még van az útban állós trükk, de ennek a legkisebb a sikerfaktorra, mert körülmény és alkalom függő, hogy bejön-e. Szembe kell vele menni vagy egy szűk keresztmetszetben kell vele együtt menni, és akkor jön a kerülgetős játék.
Koszonom:)
Az a fuzetes eleg jonak tunik:D
Szívesen. Lehet, hogy közben totál hülyének érzed majd magad, de ez tök természetes! Még sosem csináltál ilyet.
Nekem is a mamám mesélte, milyen ócska türkökkel szedték fel a férjeiket :D
Én meg gondoltam kipróbáltam és rögtön a legelső fiút ki is néztem magamnak a buszon és be is vetettem és azt hittem, hogy teljes bukás lett, de legközelebb ő jött oda hozzám, míg nem aztán járni nem kezdtünk.
Azóta is aranyba foglalom a nagymamám nevét ezért a praktikáért!
Azóta nem várom, hogy a fiúk jöjjenek hozzám, hanem én vetem be magam ha megtetszik valaki. De eddig nagyon jól működik :D
Hát a buszon anno pont nem ezzel vetettem be magam. Egy rubik kockával babrált és meg érdeklődve oda ültem, hogy "szabad" és mondtam neki, hogy tök régen nem is láttam ilyet, de mikor volt nekünk akkor is, nehéz volt kirakni és nem sikerült azóta fent van a bakancslistámon, hogy életemben egyszer kirakjam magamtól...
Ott azért elég durva lett volna füzetet borítani rá XD
Fel kell mérni a terepet. De sulifolyosón ha egy helyben áll simán be lehet vetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!