Szülők, fiúk, lányok, mennyi a maximum, minimum?
Fiúk(18 körüliek)
mennyi a max. és min. korhatár akivel összejönnétek,feltéve, hogy értelmes emberről van szó?
Lányok(15 -18 leginkább)
a kérdés ugyanez :D
Szülök, ti hány éves korig kezelnétek jól, ha a 15-16 éves lányotok közölné,hogy összejött valakivel?:)
22 éves fiú vagyok, nálam a minimum 15-16, maximum 23-24.
Egyébként kedves szülők, én a mai világban elgondolkoznék ezen, hogy "max 18", ugyanis a "max 18" fiú kategóriát elnézve, én sokkal jobban megbíznék egy idősebben a lányom mellett, mint egy saját korosztályabeliben. Azért mert 2-vel kezdődik a kora, még nem jelenti azt, hogy egyből megakarja erőszakolni a lányt.
Nalam a minimum 17, de inkabb 18 eves kortol 24-ig, azar nagyon max. Edesanyam is nagyjabol igy van vele, bar nala a maximum inkabb 20 ev(szerintem), de nwm nagyon szokott beleszolni a maganeletembe, mert bizik bennem:)
17L
a helyzet az, hogy alakulóban van valami egy sráccal, de anyum elég begyöpösödött...
és egyszer már belekötött úgy valamibe, hogy semmi sem lett belőle, pedig ott fiatalabb volt a srác..
#5:
Majd ha szülő leszel akkor máshogy fogod látni a dolgokat, hidd el.
Így fiatal srácként nagyon könnyű dobálózni a "szuper" tanácsokkal olyan dologban amihez végképp nem értesz, mert fogalmad sincs milyen anyának lenni.
A szöveged meg nagyrészt általánosítás....mint ahogy sok trehány és megbízhatatlan tizenéves fiú van legalább annyi huszonéves is, úgyhogy garancia nincs a te korosztályodnál se arra, hogy nem akar "mást" is a lánytól és jobban megbecsülné mint a saját korosztálya.
Szóval, felesleges a szavakon lovagolni, majd ha gyereked lesz te úgy neveled ahogy te jónak látod.....
OFF
#8: Gratulálok, Ön nyerte a "Világ legmaradibb anyja" díjat!
Mellesleg ha annyira bele lehet kötni a 20 éven felüliekbe is, mint a 18 éven aluliakba, -mert ezt te mondtad-, akkor mégis miért nem mindegy? Látod? Női logika...
Egy 18 éven aluli több mindent megtehet, mint egy 18 éven felüli. Biztos ismered a törvényeket, nem kell erről többet magyaráznom.
Annak kéne érdekelnie egy normális szülőt, hogy a lánya boldog legyen. Ha 20 évessel akkor 20 évessel, ha 40-nel, akkor annyival.
Nekem nem kell sehova se felnőnöm, meg gyerekemnek lenni..elég ha a saját anyámat megkérdezem a témáról, bár ő is hasonló véleménnyel van róla, pedig szintén elég maradias a felfogása.
Nem a kor számít, hanem hogy boldog legyen az illetővel. És egy idősebbtől, tapasztaltabbtól több boldogságot/elismerést/kedvességet kaphat, mint egy seggdugasz ecsetfejűtől.
Nem azt mondom, hogy egyből össze kell adni egy nagypapával, hanem azt, hogy kb 15 éves kortól a 6-8 év korkülönbség a mai világban már nem jelent semmit. (Nem beszélve arról, hogy törvény szerint 14 éves kortól azzal fekszik le, akivel akar, amit mondjuk én is elég irreálisnak tartok, de ez így van.)
Ráadásul kortól függetlenül ugyanúgy megcsinálhatja egy 16-18 éves is azt (SŐT!!), amit egy 25 éves. Főleg, ha az illető lány még adja is magát, mert kirívóan viselkedik/öltözködik.
De hát ha ti ennyire megakarjátok válogatni a gyereketek fiúit; elvégre ti jár(ná)tok vele...ja, hogy nem ti, hanem a lányotok? Akkor biztos veletek szokott beszélgetni a srác. Ja, hogy ez sem..úúú..akkor valószínű veletek megy ide-oda. Megint nem talált? Bocs :S Akkor miről is beszélünk?
Ezért van az, hogy a mai lányok többsége konkrétan erőszakolós cukros bácsikként tekintenek a huszonévesekre, és azt sem tudják mit jelent a "pedofil" szó jelentése, mert az ilyen szülők, mint ti, a saját maradi viselkedéseitek alapján akarjátok nevelni őket.
Azt nem mondtátok még nekik, hogy az ágyuk alatt nem a mumus lakik, hanem egy 20 éves fiú?
Kár ebbe belemagyarázni, hogy hány éves vagyok, meg hogy nincs gyerekem.
OFF
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!