Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Nekter mi a minimum és a maximum farok méret? Kort is írjatok, légyszíves.
a csajoknak 18 centitől jó.......akinek ez alatt van..megdögölhet -.-
bárcsak nekem is nagy lenne :-(
Nincs olyan hogy maximum farokméret, mert mindegyik pénisszel élvezhető lehet a szex, csak az a nem mindegy, hogy a tulajdonosával önfeledten, szenvedélyesen, minden odafigyelés nélkül tudsz egy jót szexelni vagy a férfinek oda kell figyelnie, hogy berakja-e tövig vagy sem,illetve mit engedhet meg a nagyobb méretű farkával, mert esetleg az már fájdalmat okoz.
De a nők nem farokméret alapján döntik el hogy ki lesz a párjuk, legalábbis az értelmesebbik része.
Ha valakit szeretsz és kiderül a férfiasságának a mérete, de minden jó vele, a szex is, akkor nem érdekel hogy az mások szemében nagynak vagy éppen kicsinek számít-e.
Amúgy, hogy a kérdésedre is válaszoljak, 12-16 cm között nekem bőven ideális, volt olyan 12 cm-s farkú partnerem akivel hatalmasakat élveztem, és volt olyan 16 cm-s akivel egy-egy pózban már voltak enyhébb fájdalmaim :) 38N
Még sosem mértem le senkiét sem :)
Nekem a nagy fáj. Pasik elmondása szerint ez kb. 18-20 cm
Szóval nekem az a jó, ha ez alatt van.
Ha tippelnem kéne, akkor talán a 14-16 cm közötti lehet a jó.
te most komolyan azt hiszed h a lányok nők mérőszalaggal szaladgálnak az ágyba ? és minden partnerükről listát vezetnek és ehhez mérik a pasik értékét ?
szerintem igencsak megsértődnél ha a csak lemérné az álló cerkádat majd közölné h méretem aluli vagy öltözz és húzz el a fenébe....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!