Férfiak! Hogyan folytatnátok a következő helyzetben?
Adott egy se veled, se nélküled kapcsolat, amit próbálsz lezárni (magadban és a másikkal is). Közben nyitsz a világra, megismersz valakit, aki megfelel az elképzeléseidnek. A régi részéről azonban még megy az érzelmi zsarolás, durva szakítás. Magadba fordulsz, nem tudsz az újonnan megismert nőre kellőképp koncentrálni, és ezt ő is érzi...
Hogyan tovább?
-Azt várnád az új nőtől, hogy türelmesen várja ki, amíg lezárod, és addig a saját igényeit tegye félre a kedvedért?
-Próbálnád azért jelezni, hogy továbbra is érdekel, és ha lecsendesül benned a vihar, szeretnéd folytatni az ismerkedést?
-Lezárnád az újjal is, abban reménykedve, hogy lesz másik, amikor eljön az ideje?
Érdekel, hogy hogyan viselkednek és mit várnak ilyen helyzetben a férfiak.
(Hogy egyértelmű legyen: én vagyok a helyzetben az új, és elég bizonytalan vagyok, hogy van-e értelme várni, vagy sem.)
Tehát ha jól értem, Te vagy a nő, és "vársz" a pasira, aki épp kiszállna a kapcsolatából.
Az első lehetőség elég necces, senkitől nem lehet elvárni semmit, de ha Neked mondjuk annyira tetszik ez a férfi, hogy megéri várnod rá, akkor tegyél így.
A második lenne szerintem a leglogikusabb és legelfogadhatóbb viselkedés, jelezni, hogy érdekled, de még rendbe akarja tenni magát, itt szerintem mindenképpen megéri kivárni, hogy mi lesz a dologból.
A harmadiknál pedig nincs mire várnod. (Ez a pasitól függ persze, hogy hogyan érzi, mennyire érzi biztosnak magát, mikor akar új kapcsolatot.)
20/L
Már kiszállt, tulajdonképpen már azelőtt, hogy megismerkedtünk volna, de voltak még utórengések, amik rányomták a bélyegét a hangulatára. És egy nagyon kellemes, lelkes, bizsergős ismerkedésből lett egy lapos beszélgetés, ami számomra most nem túl kellemes. Megértem, hogy rossz a hangulata, én sem tudnék ilyen helyzetben laza és oldott lenni, de nem nagyon értem, hogy akkor most így van értelme folytatni, vagy sem... visszatérhet a lelkesedése, vagy sem...
Beszélgetünk erről, de hát nyilván nehéz megfogalmazni, amikor valaki maga alatt van, ezért nem jutottunk egyről a kettőre. Ezért gondoltam, hogy hátha valakinek van hasonló tapasztalata....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!