Ha "csak" annyit értem el a lánynál, hogy "jól esett" az udvarlásom, későbbiekben lehet még remény?
Figyelt kérdés
sokszor kerestem, mentem utána, nem fogad el, de nem "undorodott" meg tőlem. Egyszer-kétszer még ő keresett engem meginni valamit, vagy hogy jövök e adott helyre. Elmondta (kicsit lágyabb, aranyosabb hangon) hogy jólesett neki amit csináltam, senki nem gondolta még nagyon komolyan vele a dolgokat (igen, jellemzően megdugták és otthagyták). Ilyen apróságok tehát vannak, nem tudom hogy ti nők szoktatok e olyat, hogy csak úgy magától, vagy a többi pasival való tapasztalat miatt elkezdtek gondolkodni, hogy "talán nem tökéletes pasi, de nagyon aranyos volt ahogy tepert értem, ne próbáljam meg mégis?" - vagy hasonlóka2015. jan. 27. 10:56
1/4 anonim válasza:
Ha elsőre nem tetszettél, akkor később sem fogsz. Kár áltatnod magad. barátzónás lettél. Simogattad kicsit az egóját, ennyi történt.
2/4 anonim válasza:
Ha nincs más a látókörben, én a helyedben próbálkoznék. Csak vigyázz, hogy ne legyél nyűg.
3/4 Noren1989 válasza:
"elkezdtek gondolkodni" öcsém, ne vigyük a viccet túlzásba... nők nem gondolkoznak ilyeneken, felejtsd is el szépen, ha bejöttél nekik, akár első este is viheted őket bárhova, ha meg nem, na akkor ideje odébbállni. Am frindzone-nal hogy állsz, jól bírod ?
25/F
4/4 anonim válasza:
egyértelmű, hogy nem is tetszel neki, csak nincs senkije
én biztos nem találkoznék vele többet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!