Hogyan szedhetek össze egy gazdag palit?
Nem leszek hazug, nekem fontosak az anyagiak, és mivel a saját lábamra fogok állni, nem akarok egérkeként élni. Valaki tud helyeket?
20/L
ha gépész diploma megfelel és elegendő ígéretnek, akkor írj :D de küldj képet is, mert gazdag pasiknak nem mindegy, hogy kivel jelennek meg ;)
22/F
2-nal a pont.
Sehogy ne akarj.
Valoban hogy akarsz a sajat labadon allni, ha nem te magad keresed meg a penzt, stb.
Dolgozni kell es gyujteni, sporolni ha valamit elakarsz erni.
Ez inkabb nekem ugy tunik, hogy elakarod tartatni magad es nem szerelembol akarnal osszejonni egy olyan sraccal.
Ez meg messze all attol, hogy a saja labadon alljal.
Ha tudomasomra jutna ilyen, osszesem jonnek egy ilyennel.
Bocsi, de igy van.
Tegyel le teis valamit az asztalra es akkor nem fogsz attol felni, hogy egerkent fogsz elni.
Mondani konnyu, de nem lehetetlen. :)
Aztán majd felébredsz, és belelóg a kezed a bilibe... :) Nézd, nekem van olyan barátnőm, akinek mindig jómódú pasijai vannak. A csaj is beleszületett a tutiba, 20 évesen volt már saját lakása, luxusautója, menő vállalkozása. Talpraesett, önálló, olyan körökben mozog, ahol gazdag pasik vannak.
Egyébként van esélyed gazdag pasit fogni... egy-egy éjszakára. De gondolom, nem erre vágysz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!