Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan szedhetek össze egy...

Hogyan szedhetek össze egy gazdag palit?

Figyelt kérdés

Nem leszek hazug, nekem fontosak az anyagiak, és mivel a saját lábamra fogok állni, nem akarok egérkeként élni. Valaki tud helyeket?

20/L

2015. jan. 26. 19:55
1 2
 11/19 CptTomato ***** válasza:
Regisztrálj a rosszlányokra és naponta több gazdag palival is találkozhatsz.
2015. jan. 26. 20:01
 12/19 A kérdező kommentje:
Nekem is vannak jó cuccaim, ezzel nincs baj, az évek alatt megvettem pár nagy márkát.
2015. jan. 26. 20:02
 13/19 Katolikus plébános ***** válasza:
Nagyjából a összes lány ilyen és te legalább őszinte vagy,ezért segítek. Társkeresőn regisztrálj és ott talán nagy eséllyel találsz valami pénzes srácot.
2015. jan. 26. 20:03
 14/19 anonim ***** válasza:

ha gépész diploma megfelel és elegendő ígéretnek, akkor írj :D de küldj képet is, mert gazdag pasiknak nem mindegy, hogy kivel jelennek meg ;)

22/F

2015. jan. 26. 20:06
 15/19 anonim ***** válasza:
Majd nézd meg magad 20 év múlva Kérdező! Egy kiégett, lelkileg elsivárosodott, elhasznált, depressziós nő leszel.
2015. jan. 26. 20:06
 16/19 anonim ***** válasza:

2-nal a pont.

Sehogy ne akarj.

Valoban hogy akarsz a sajat labadon allni, ha nem te magad keresed meg a penzt, stb.

Dolgozni kell es gyujteni, sporolni ha valamit elakarsz erni.

Ez inkabb nekem ugy tunik, hogy elakarod tartatni magad es nem szerelembol akarnal osszejonni egy olyan sraccal.

Ez meg messze all attol, hogy a saja labadon alljal.

Ha tudomasomra jutna ilyen, osszesem jonnek egy ilyennel.

Bocsi, de igy van.

Tegyel le teis valamit az asztalra es akkor nem fogsz attol felni, hogy egerkent fogsz elni.

Mondani konnyu, de nem lehetetlen. :)

2015. jan. 26. 20:10
 17/19 A kérdező kommentje:
20 év múlva, ha jól alakul, egy gazdag körülmények között élő nő leszek. ;)
2015. jan. 26. 20:17
 18/19 anonim ***** válasza:

Aztán majd felébredsz, és belelóg a kezed a bilibe... :) Nézd, nekem van olyan barátnőm, akinek mindig jómódú pasijai vannak. A csaj is beleszületett a tutiba, 20 évesen volt már saját lakása, luxusautója, menő vállalkozása. Talpraesett, önálló, olyan körökben mozog, ahol gazdag pasik vannak.

Egyébként van esélyed gazdag pasit fogni... egy-egy éjszakára. De gondolom, nem erre vágysz.

2015. jan. 26. 20:27
 19/19 anonim ***** válasza:
Mondom, ha nem kerülsz olyan társaságba nem fog sikerülni. Tehát neked is gazdagnak kell mutatnod magad, nagyobb lábon élni, nagyobb helyekre járni és ha pöpec a külsőd, észrevesznek a pasik! Enélkül sehogy nem fog menni.
2015. jan. 26. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!