Mennyire lehet hinni a Testbeszédnek?
Figyelt kérdés
Rengeteg könyv van a különböző testbeszédekről. Ti mit vettetek észre?
A kérdés adott, Trollok kíméljenek.
2015. jan. 26. 16:19
1/4 anonim válasza:
Többször értettem már félre az adott jeleket és sültem fel miattuk, de vannak alap dolgok, melyek igazak, és tudatják, hogy a másik fél unatkozik.
2/4 anonim válasza:
nagyon ... mélyedj el benn, és rájössz
3/4 anonim válasza:
Amikor direkt figyeltem az emberek testbeszédét beszélgetések közben, akkor általában beigazolódtak azok, amiket a könyvekben olvastam, olyan 70%-ban jöttek be. A maradék 30%-ot be tudom annak, hogy tévedtem és rosszul értelmeztem, meg annak, hogy vannak bizonyos viselkedések és gesztusok, amik jellemzőek egy-egy személyre és nem azt jelenti, mint ami a könyvekben van.
4/4 anonim válasza:
Az ember tudtommal nem tudja elnyomni a testbeszédét, még a legjobban hazudó ember is ad 1-2 jelet ha hazudik. Igazán csak a megfigyelőn múlik hogy mennyire észleli a jeleket, és mennyire tudja értelmezni azokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!