Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez jelzés lett volna? Már...

Ez jelzés lett volna? Már kezdem azt hinni.

Figyelt kérdés

Szóval múltkor buszoztam. Öltönyben voltam. Észrevettem, hogy nézeget valami szőke nőci. Mikor közelebb mentem, mert leszálláshoz készültem, láttam hogy elfordul és az ablakon néz ki, közben meg a haját csavargatja.

Én direkt tojok a jelekre meg az ilyesmikre, de lehetséges, hogy ez valami "jelzés" volt? :D Mert előtte többször összeakadt a tekintetünk. Amúgy nem az esetem, meg sosem szólítanék le idegent, csak mikor láttam a hajcsavargatást, magamban röhögtem egyet, hogy ez most valami jelezgetés akarna lenni?

Mit gondoltok? Csak kíváncsiság...

(ráadásul piercinges volt, ami... fúj...)

23/F

2014. okt. 13. 11:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Bebeszéled magadnak mert nagy az arcod.
2014. okt. 13. 11:35
 2/5 A kérdező kommentje:

*sóhaj*

Egyszer van laza hangulatban az ember, egyből "nagy az arca". :) Oké, következő......

2014. okt. 13. 11:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Hajcsavargatás+= idegeskedéssel
2014. okt. 13. 12:15
 4/5 A kérdező kommentje:
Az is lehet. :) Nem vagyok lány, nem is hosszú a hajam, szóval nem tudom, mi okból csavargatják. De ezt szokták mint "jelzést" leírni.
2014. okt. 13. 12:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Két válaszolóból eddig mindkettőt ignoráltad, érdemes akkor bármit írni neked, ha kizárólag azt fogadod el "helyes" válaszként amit eleve hallani akarsz?

Jelzésértékű az, ha szemeztek is egymással és nem csak összeakad párszor a tekintetetek. Ha erre gondoltál, nem fejtetted ki jól.

Az öltöny pedig hiába lenne plusz egy anyagias nőnél, ha buszon utazol saját gépjármű helyett, annak a szemében is proli leszel.

26/F

2014. okt. 13. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!