Lányok, Valakinek van kedve ismerkedni? Barátkozni szeretnék ismerkedni, esetleg több is lehet belőle, de első sorban barátkozni szeretnék 17F
Figyelt kérdés
Volt egy lány barátom, vele mindent megbeszéltünk, én beleszerettem ő is akarta ,h több legyen de igy nem lett belőlele semmi, és elvesztett a barátságát, és most ilyen szinten vagyok h ide írom ki :) Aki szeretne ismerkedni az írjon, nem szoktam inni se cigizni ,de nincs bajom ezekkel, egyáltalán.
A barátság érdekelne jobban.
Hajdú-Bihar megyèben élek, és hiszek fiu lány barátságban, nem azért írSzia 17/F vagyok Hajdubihar megyei,Püspökladányi ès szívesen ismerkednék nagyon szeretnek valakit akivel mindent megtudok beszelni. Volt ilyen barátom, de beleszerettem ugy ,h nem nyomulni akarok :)
Ha ismerkedni szeretnél írj nyugodtan.mindenjot szia írok ide ,mert csunya vagyok, de kinek mi jön be.
2015. jan. 26. 09:37
1/4 anonim válasza:
En lenni arab cserediak. XD "mert csunya vagyok" ohh istenem :D erdemes volt ma is feljonni
3/4 A kérdező kommentje:
Csak úgy megjegyezném hogy az 1.-vel azóta is dumcsizgatunk.kösz helo
2018. febr. 20. 16:22
4/4 anonim válasza:
Én volnék az #1 :))) Bár jelenleg nem tartjuk a kapcsolatot bizonyos okok miatt, nosztalgiázni akartam, visszakerestem a kérdést... Istenem :D hát vigyorgok itt mint egy bolond <3 Remélem minden rendben veled, pöppet hiányoznak a beszélgetések :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!