Attól függ milyen cigit szív és azt milyen gyakran.
vannak olyan márkák, amiktől okádok, a többi nem zavar. De az igen, ha mondjuk szinte percre pontosan 2 óránkét rá kell gyújtson és e-körül forog olyankor a minden figyelme.
2015. jan. 26. 04:05
22/30 anonim válasza:
nekem a jelenlegi parom cigizik.. jo nem nagyon, mert talan heti 2szalat sziv el, de mivel szeretem, igy ezt el tudom fogadni :)
2015. jan. 26. 06:53
23/30 anonim válasza:
Zavarna, ugyanakkor bizonyos keretek között még el tudnám viselni.
2015. jan. 26. 07:16
24/30 anonim válasza:
hosszú távra nem kellene, de rövid távon elviselném valószínűleg.
2015. jan. 26. 07:29
25/30 anonim válasza:
Egyszer fordult elő az életemben, hogy egy dohányzó Nővel kavartam. Úgy álltam hozzá, hogy majd elviselem..., de 1 hétig sem ment. Folyton éreztem rajta a dohány szagot, éreztem a dohány ízét mikor csókolóztunk....soha többet.
Nagyon jó kérdésnek tartom!!!
37F
2015. jan. 26. 08:31
26/30 Pain for Pleasure válasza:
Nagyon zavar, dohányos férfiaknak esélyt sem adok. Ki nem állhatom a füst szagot és nem bírnám elviselni, hogy a párom mérgezi magát.
2015. jan. 26. 11:00
27/30 anonim válasza:
Mivel a szemem érzékeny a cigifüstre (bekönnyezik, megfájdul), nem választanék olyan párt, aki dohányzik.
2015. jan. 26. 11:09
28/30 anonim válasza:
Én dohányzom, szinte minden barátom is dohányzott. Egyet kivéve, de ő elfogadta, én meg próbáltam figyelni rá, hogy ha vele vagyok, 1-2 szálnál többre ne gyújtsak rá.
2015. jan. 26. 12:17
29/30 anonim válasza:
Fel is út, le is út!
F/60
2015. jún. 3. 21:16
30/30 anonim válasza:
Nekem nagyon unszimpatikus. 5 dohányos ismerősöm halt meg tüdőrákban, szóval az én szememben a dohányzás gyengeség, amely durván megrövidíti az életet...
A dohányzás az emberi gyengeség egy iskolapéldája. Bár rettentő erős a pszichikai/fizikai függés, azért le lehet győzni aki igazán akarja.
Kerülöm azokat a nőket, akik cigarettáznak. Pont ezért. Gyenge jellemek, és ráadásul borzasztó gusztustalan szájízt és sárga fogakat csinál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!