Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Titeket mennyire zavar, ha a...

Titeket mennyire zavar, ha a kiszemeltetekről kiderül, hogy dohányzik?

Figyelt kérdés
Még sosem gondolkodtam ezen, de érdekel, hogy ki hogy van ezzel.
2015. jan. 26. 00:53
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen cigit szív és azt milyen gyakran.

vannak olyan márkák, amiktől okádok, a többi nem zavar. De az igen, ha mondjuk szinte percre pontosan 2 óránkét rá kell gyújtson és e-körül forog olyankor a minden figyelme.

2015. jan. 26. 04:05
 22/30 anonim válasza:
nekem a jelenlegi parom cigizik.. jo nem nagyon, mert talan heti 2szalat sziv el, de mivel szeretem, igy ezt el tudom fogadni :)
2015. jan. 26. 06:53
 23/30 anonim ***** válasza:
Zavarna, ugyanakkor bizonyos keretek között még el tudnám viselni.
2015. jan. 26. 07:16
 24/30 anonim ***** válasza:
hosszú távra nem kellene, de rövid távon elviselném valószínűleg.
2015. jan. 26. 07:29
 25/30 anonim ***** válasza:

Egyszer fordult elő az életemben, hogy egy dohányzó Nővel kavartam. Úgy álltam hozzá, hogy majd elviselem..., de 1 hétig sem ment. Folyton éreztem rajta a dohány szagot, éreztem a dohány ízét mikor csókolóztunk....soha többet.

Nagyon jó kérdésnek tartom!!!

37F

2015. jan. 26. 08:31
 26/30 Pain for Pleasure ***** válasza:
Nagyon zavar, dohányos férfiaknak esélyt sem adok. Ki nem állhatom a füst szagot és nem bírnám elviselni, hogy a párom mérgezi magát.
2015. jan. 26. 11:00
 27/30 anonim ***** válasza:
Mivel a szemem érzékeny a cigifüstre (bekönnyezik, megfájdul), nem választanék olyan párt, aki dohányzik.
2015. jan. 26. 11:09
 28/30 anonim ***** válasza:
Én dohányzom, szinte minden barátom is dohányzott. Egyet kivéve, de ő elfogadta, én meg próbáltam figyelni rá, hogy ha vele vagyok, 1-2 szálnál többre ne gyújtsak rá.
2015. jan. 26. 12:17
 29/30 anonim ***** válasza:

Fel is út, le is út!

F/60

2015. jún. 3. 21:16
 30/30 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon unszimpatikus. 5 dohányos ismerősöm halt meg tüdőrákban, szóval az én szememben a dohányzás gyengeség, amely durván megrövidíti az életet...

A dohányzás az emberi gyengeség egy iskolapéldája. Bár rettentő erős a pszichikai/fizikai függés, azért le lehet győzni aki igazán akarja.

Kerülöm azokat a nőket, akik cigarettáznak. Pont ezért. Gyenge jellemek, és ráadásul borzasztó gusztustalan szájízt és sárga fogakat csinál.

2015. jún. 9. 01:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!