Lanyok! Titeket zavar? (bovebben lent)
Figyelt kérdés
15 eves fiu vagyok es nm volt meg soha baratnom menyire gaz ez a lanyok szemeben ? titeket zavarna?2015. jan. 24. 15:54
1/8 anonim válasza:
nem gáz. van még időd, ne aggódj.
2/8 anonim válasza:
Ha ez gaz, akkor en mar meg gazabb vagyok..
17 evesen nem volt bnom..ehhez mit szolsz?
Vagy a sok 20 eves akiknek sincs szerencsejuk es nekik sem volt..ok mit szoljanak?
3/8 A kérdező kommentje:
koszi a normalis kommenteket :) 2. igaz mondjuk nm tustam rolla hogy vannak ilyenek is nm beszelgrtek 17+al tenyleg koszi meg egszer :)
2015. jan. 24. 16:02
4/8 anonim válasza:
Normális lányokat nem zavarja,akiket meg igen..
5/8 anonim válasza:
Ebben a korban még talán nem zavarja őket, később már egyre inkább. Minél több nőd volt, illetve minél több csajt dugtál meg, annál vonzóbb vagy a lányok szemében, bár ezt ők tagadják.
6/8 anonim válasza:
Énmeg 25, és nekem sem.
Én nyertem !!!
7/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz.:) /legalább nem kell az ex miatt aggódni..;)/
8/8 A kérdező kommentje:
6-os ez nm verseny xd
7-es teljes mertekben igazad van :DDD
2015. jan. 24. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!