Ha egy lánynak próbálok 'lelki támaszt' nyújtani, foglalkozni vele, otthonról kimozdítani szerelmi bánata közepette, mennyire leszek friendzoned?
7:
A béna pasik lesznek friendzone-olva, akik nem tudnak normálisan, kezdeményezően, merészen és gyorsan közeledni. Akik hetekig, hónapokig húzzák a kezdeményezést egyetlen lánynál.
Én nagyon ritkán szoktam alkalmikba menni és nem szoktam kihasználni a lányokat, nem vagyok macsós, erős rosszfiú. Az ilyen és a büdös kis barátkozós bu-.zi között ott van az arany középút. Amit leírok itt.
8, Kérdező:
Csajozz kevésbé bénán. Konkrétan amit az előbb is leírtam.
Tudasd egy lánnyal akit megismersz egyből, hogy akarsz tőle valamit! Ez a nagy trükk.
Ne húzd az első lépést hetekig, hónapokig! Tetszik egy lány? Lépj oda hozzá és deríts ki 10 perc/1 óra alatt, hogy akar-e tőled ő is valamit. Ha igen, akkor ismerkedj vele tovább. Ha nem, akkor felejtsd el. Ennyi!
Merj odalépni bárhol bármilyen lányhol, aki megtetszik neked. Az utcán, éjszakai szórakozóhelyen, a buszon, a boltban, a plázában, bárhol!
A másik pedig hogy sose húzd az időt! Sose várj heteket és hónapokat a kezdeményezéssel. Ha megtetszik egyből menj oda hozzá és derítsd ki hamar, hogy akar-e tőled valamit.
Ez az a két hatalmas "trükk", amivel nem leszel macsó rosszfiú és büdös kis érzelgős bu-.zi sem. Csak egy átlagos srác, akinek mindig van nője, ha akar és könnyen tud magának nőt szerezni.
Szóval legyünk őszinték előző? wow....:D
Ezt se hallotta senki gyakorin még soha, szerintem.:)
14:
Nem őszintének kell lenni, hanem kezdeményezőnek! Ha odamész egy lányhoz aki tetszik, nem azt kell mondani, hogy meg akarod ismerni, szépnek találod vagy hogy tetszik neked. Ilyeneket nem szabad mondani. Egy lány nem abból látja hogy akarsz tőle valamit, hogy a fentiekhez hasonlókat mondasz. Hanem abból, hogy miket csinálsz.
Egy lány onnan tudja hogy akarsz tőle valamit, hogy 15 perc beszélgetés után elkéred a telefonszámát. Egy lány onnan tudja hogy akarsz tőle valamit, hogy elhívod randizni. Egy lány onnan tudja hogy akarsz tőle valamit, hogy az első randitokon fizikailag közelítesz felé és megcsókolod.
Ennyi. Nem szavakkal kell mézes-mázaskodni, nem szavakban kell kifejezni az érdeklődésedet, hanem azzal hogy kezdeményező (=férfias, domináns) vagy. Mersz csinálni dolgokat, amikből egy hülye lány is levágja, hogy akarsz tőle valamit. Nem hetekig-hónapokig a barátjának kell lenni, mert egy lány 15 perc után tudja hogy akar-e tőled valamit vagy sem. Ezért hülyeség sokáig húzni a dolgot és ezért fontos hogy egyből kiderítsd hogy akar-e tőled ő is valamit. Azzal a néhány aktív lépéssel, amin eldől, hogyha igent mond rájuk, akkor akar valamit ő is, ha nem, akkor meg nem.
Még írok egyet a 15-ösre reagálva.
Milyen hazudásról beszélsz? Elmondok egy átlagos kezdeményezést:
Meglátok egy lányt egy ruhaboltban. Leveszek direkt egy csúnya pulóvert és odalépek hozzá azzal. Megkérdezem hogy állna rajtam szerinte. Elkezdünk beszélgetni a ruháról és úgy általában a ruházkodásról. Erről beszélgetünk kb. 5 percet. Miközben beszélgetünk, elkezdek magamról érdekes dolgokat mondani csak úgy mellékesen, a témához kötődően. Pl. mondom neki, hogy mikor Németországban voltam, ott sokkal szebbek voltak a ruhák a boltokban. Ha érdeklődik irántam, meg szokta kérdezni hogy mit csináltam Németországban. És egyből más témáról beszélünk. Vagy pl. mondom neki hogy az edzéseken milyen fajta ruhákat szoktam hordani. Ha érdeklődik irántam, akkor kérdez aztán az edzésről.
Aztán fokozatosan elkezdünk személyesebb témákról beszélni és 15-20 perc múlva azon kapja magát hogy meg akar még jobban ismerni és megadja nekem a számát egy későbbi randi kedvéért.
Fogd fel hogy a lányok nem vizuális típusok! Te 3 másodperc után tudod hogy esélyesen akarsz-e valamit egy nőtől (legalább szexet, ha később esetleg ki is derül hogy a személyisége nem alkalmas tartós kapcsolatra). De a nők nem ilyenek. El kell nekik adnod magad valahogy, a személyiségedet. Ha csak odamész és letámadod őket azzal, hogy tetszik neked, meg akarod ismerni, akkor olyan lányok is nemet fognak erre mondani, akik lehet hogy 10 perc semleges beszélgetés után totálisan nyitottak lettek volna rád. Magadnak ártasz magyarul.
Értsd meg hogy a lányok nem szeretik ha letámadják őket. Még ha tetszel is egy lánynak, akkor sem fogja ezt bevallani elsőre, egyből. 50-ból 1 lány fog igent mondani rád, ha letámadod őket és UGYANABBÓL az 50 lányból mondjuk 10, ha a szándékadaidat nem kimondva (DE A TETTEIDDEL JELEZVE) közeledsz hozzájuk.
köszi a válaszokat.
2 hét 'lelki támasz' után tegnap jól megdugtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!