Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha egy lánynak próbálok...

Ha egy lánynak próbálok 'lelki támaszt' nyújtani, foglalkozni vele, otthonról kimozdítani szerelmi bánata közepette, mennyire leszek friendzoned?

Figyelt kérdés
2015. jan. 25. 23:06
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
64%
100%-ban. Miután kimozdítottad majd nézheted akkor mindenféle másik sráccal smárol a bulikban, hajrá!
2015. jan. 25. 23:07
 2/21 anonim ***** válasza:
Hát eléggé.
2015. jan. 25. 23:08
 3/21 anonim ***** válasza:
Én beleszerettem az illetőbe, mikor ilyen voltam. Mindenki másképp reagálja le :)
 4/21 anonim válasza:
nyugodtan hivd el meg stb. De össze akarsz vele jönni és csak látszólág friendzonet akarod tartani vagy tényleg is
 5/21 anonim ***** válasza:
lim n-->(végtelenbe) kb ennyire.
2015. jan. 25. 23:09
 6/21 anonim ***** válasza:
Több csajjal próbálkoztam így, de soha nem úgy sikerült a dolog ahogy én szerettem volna. Úgy lépj inkább be az életébe mint új lehetőség, ne mint kis b*z! aki segít ha kell.
2015. jan. 25. 23:10
 7/21 anonim ***** válasza:
A nők nem szeretik ha foglalkoznak velük, nekik erős macsós rosszfiús erő kell, aki xarik rájuk, és csak dugni akarnak. Ha az lrzelmeikkel törödsz, akkor nem vagy izgalmas, nem vizesedik rád a nuni. Csak egy kis b.z. leszel, akin kisirhatja magát, ha az izglmas seggfely étba...ta!
2015. jan. 25. 23:17
 8/21 A kérdező kommentje:

hozzáteszem, elég idióta szituációban vagyok :D

az előző csajjal aki tetszett, nagyon sokáig barátok voltunk, akkor ismertem meg, amikor még volt barátja, úgyhogy igazából csak ilyen "titkos szerelem" (nem voltam szerelmes) volt. miután ő szakított a barátjával azzal a sráccal jött össze hónapokkal később, aki a szakítása után foglalkozott és törődött vele....

amúgy a lelki támaszt inkább kivenném a képletből, mert azt azért nem hagyom neki, hogy a palijáról konkrétan meséljen és sírjon nekem, csak egyszerűen ott vagyok neki. én is attól félek, hogy barátzóna lesz, de így talán annyira nem gáz, plusz az előző szitu is bátorít erre... azt nem tudom tévesen e. biztos vannak olyan lányok, akiknél ezután semmi esélyem, de a lelkizősebb/érzékenyebb lányoknál szerintem fordítva is elsülhet, és ő ilyen

2015. jan. 25. 23:18
 9/21 anonim ***** válasza:
Könnyebben is elszurhatod az esélyed.........
2015. jan. 25. 23:22
 10/21 anonim ***** válasza:
lelki támasz az friendzone mint a szar.
2015. jan. 25. 23:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!