Ha egy lánynak próbálok 'lelki támaszt' nyújtani, foglalkozni vele, otthonról kimozdítani szerelmi bánata közepette, mennyire leszek friendzoned?
hozzáteszem, elég idióta szituációban vagyok :D
az előző csajjal aki tetszett, nagyon sokáig barátok voltunk, akkor ismertem meg, amikor még volt barátja, úgyhogy igazából csak ilyen "titkos szerelem" (nem voltam szerelmes) volt. miután ő szakított a barátjával azzal a sráccal jött össze hónapokkal később, aki a szakítása után foglalkozott és törődött vele....
amúgy a lelki támaszt inkább kivenném a képletből, mert azt azért nem hagyom neki, hogy a palijáról konkrétan meséljen és sírjon nekem, csak egyszerűen ott vagyok neki. én is attól félek, hogy barátzóna lesz, de így talán annyira nem gáz, plusz az előző szitu is bátorít erre... azt nem tudom tévesen e. biztos vannak olyan lányok, akiknél ezután semmi esélyem, de a lelkizősebb/érzékenyebb lányoknál szerintem fordítva is elsülhet, és ő ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!