Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tetszem neki vagy nem?

Tetszem neki vagy nem?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki tetszik nekem, régen tetszettem neki csak csak nem volt annyira érett és nem igazán érdekelt de évről évre érettebb lett és egyre jobban kezdett érdekelni és nagyon tetszik a barátnőm tanácsára rá írtam facebook-on de nem volt valami komoly beszélgetés. Egy évvel idősebb. Szünetben amikor vettem fel a cipőmet hogy megyünk ki a szünetre ott met el elöttem és rámköszönt hogy : szia adri. És nagyon meglepődtem és juujj. Szoval szerinretek tetszem neki vagy csak ugy koszont.egyepkent nem szoktunk nagyon beszelgetni sőt nen is szoktunk csak igy tavolrol. (kicsit szegyellos vagyok.:D) De regebben beszelgettunk par mondatot, meg az egyik osztalytarsával joban voltam és mondott rola par dolgot hogy jofej meg kedves meg vicces meg ilyenek csak az a szemely mar elment egy masik suliba es nagyon regota nem beszeltunk. Ha valaki tud valami jó tanácsot adni az kerlek irja le elore is koszi:))
2015. jan. 25. 21:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Jófej lánynak tűnsz, sok sikert a sráchoz. :D A tanács az, hogy ne szakítsd meg a kapcsolatot. Ennyi bőven elég.
2015. jan. 25. 22:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Azért mert a neved mondta még nincs beléd esve.
2015. jan. 25. 22:04
 3/3 anonim válasza:
nyakamat rá, hogy nem vagy több 15től :DD
2015. jan. 25. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!