Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem tudom, hogy igazán tetszem...

Nem tudom, hogy igazán tetszem-e neki, vagy csak játszani akar velem?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akinek azt hiszem tetszem. Azt vettem észre , hogy a fiú mindig rám néz, de furcsa módon ha visszapillantok, elkapja a fejét és elkezdi magát produkálni. Pár hónappal ezelőtt rám írt, és néhány nap kihagyásával majdnem minden nap beszélgettünk facebook-on. Az egész meseszerűen kezdődött, hisz nekem is nagyon tetszik a fiú. Elején nagyon jókat dumáltunk, de mostanság már alig ír. Nem tudom, lehet, hogy azt várja, hogy én írjak ?! De én nem merek közeledni. Mindenestre légyszi segítsetek, nagyon belehabarodtam a fiúba, állandóan rá gondolok, nem tudok mit kezdeni ezzel a helyzettel. Vajon igazán mit akar tőlem ? Nem egy átlagos fiú, és nem tudom, hogy hogyan derítsem ki, hogy mit jelentek neki. Normális válaszokat várok !
2015. jan. 24. 19:37
 1/4 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok?
2015. jan. 24. 19:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Pont azt felejtsd el,hogy átlag fölötti emberként tekintesz rá,és nem mersz rákérdezni a dolgokra!Pedig csak az egyenes beszéd a megoldás.Nincs leírva sehol,hogy te nem írhatsz neki.Ha úgy érzed,akkor igenis írj,és finoman tudasd vele,te mit érzel,majd kérdezz rá,ő hogy van ezzel az egésszel.Nehéznek tűnik,de jobb tisztázni,mint sz..rakodni.Persze nyilván benne van a pakliban,hogy csalódsz,de kockázat nélkül nincs nyereség.
2015. jan. 24. 19:42
 3/4 A kérdező kommentje:
Megpróbálom összeszedni a bátorságomat, de rettentően félek attól, hogy hülyének néz, hogy számon akarom kérni.
2015. jan. 24. 19:54
 4/4 anonim ***** válasza:

Ne kérd számon semmi miatt..Beszélgessetek,ismerkedjetek...Aztán majd kialakul valami..

Mindenképpen írj neki Te is,tudja hogy Te is szeretnél vele beszélgetni,és érdeklődsz iránta.

2015. jan. 24. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!