A menő fiúk is félénkebbek azzal a lánnyal, aki igazán tetszik nekik/aki komolyabban megfogta őket?
A munkahelyemen (egy gyár) vettem észre, illetve mintha azt vettem volna észre egy magát egy elég menő, vagány csávónak tartó (legalábbis így vettem le a megjelenéséből, ill. ahogy ott láttam munka közben) srácról, hogy bejövök neki. Amikor épp arrafele mentem, haladtam el, eléggé megnézett, ill. máskor is láttam, h kiszúrt. Persze ez nála mindennapos lehet. ((Egyébként nem kimondottan esetem a srác)) Viszont minap, tegnap előtt nekik is ott kellett egy ideig dolgozniuk a csapatával (+3 fő) ahol én, de ő nem ahhoz az asztalhoz jött, ahol én voltam, hanem 2 másik idősebb 40-es ott dolgozóval a picit távolabb, mellettem lévőhöz. Viszont attól függetlenül, nézegetett persze csak finoman.
Szó a kérdésem, az ilyen menőbb, vagányabb srácok is visszafogottabbak (az elején), ha valaki különösen megtetszik nekik?
Lehet ,hogy oda kellett menni,azért nem hozzád ment.
Amúgy szerintem kicsit félősebbek.A másik ,hogy lehet,hogy csak fiúk társaságában menő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!