Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A menő fiúk is félénkebbek...

A menő fiúk is félénkebbek azzal a lánnyal, aki igazán tetszik nekik/aki komolyabban megfogta őket?

Figyelt kérdés

A munkahelyemen (egy gyár) vettem észre, illetve mintha azt vettem volna észre egy magát egy elég menő, vagány csávónak tartó (legalábbis így vettem le a megjelenéséből, ill. ahogy ott láttam munka közben) srácról, hogy bejövök neki. Amikor épp arrafele mentem, haladtam el, eléggé megnézett, ill. máskor is láttam, h kiszúrt. Persze ez nála mindennapos lehet. ((Egyébként nem kimondottan esetem a srác)) Viszont minap, tegnap előtt nekik is ott kellett egy ideig dolgozniuk a csapatával (+3 fő) ahol én, de ő nem ahhoz az asztalhoz jött, ahol én voltam, hanem 2 másik idősebb 40-es ott dolgozóval a picit távolabb, mellettem lévőhöz. Viszont attól függetlenül, nézegetett persze csak finoman.

Szó a kérdésem, az ilyen menőbb, vagányabb srácok is visszafogottabbak (az elején), ha valaki különösen megtetszik nekik?

2015. jan. 25. 20:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, ha valaki nagyon lazán áll hozzád azt jelenti nem érdekled. Ha félénk és nem érdekled, akkor viszont lehet, hogy ennek ellenére is olyan lazán áll hozzád mintha nem lenne félénk. Érted?
2015. jan. 25. 21:04
 2/5 anonim válasza:

Lehet ,hogy oda kellett menni,azért nem hozzád ment.

Amúgy szerintem kicsit félősebbek.A másik ,hogy lehet,hogy csak fiúk társaságában menő.

2015. jan. 25. 21:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen tudnak nyuszik lenni:D
2015. jan. 25. 21:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2015. jan. 25. 21:30
 5/5 A kérdező kommentje:
22
2015. jan. 25. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!