Most akkor tetszik, vagy nem? :D
Figyelt kérdés
Tudom,hülye kérdés,hiszen azt nekem kéne el döntenem,hogy bejön-e,de mégsem megy...Egy osztályba járunk mostanában elég jóban lettünk,menő is,jó fej is,tényleg bírom.De egyáltalán nem az én esetem,mégis mindig azt nézem mikor jön fel facebookra..Valakinél valami ötlet? Normális válaszokat várok;)2014. febr. 4. 15:07
1/6 anonim válasza:
NEM...
Mert...
Mert SAJTBÓL BAN A HOLD, SAJTBÓL VAN A HOLD!!!!!!!!!!
>___<
2/6 Gorgo 20 válasza:
Ha már azt lesed mikor megy facéra akkor biztosan teszik, de nem tudod ezt magadban felvállalni valamiért. Arra vársz hogy ő lépjen mert szerinted gáz ha te lépnél. Ha tetszel neki azt észreveheted apró jelekből pl nézz rá és mosolyogj ha elmegy melletted és tudomást sem vesz rólad esélyed sincs és akkor nem érdemes kijátszanod a lapjaid hogy megtudja tetszel neki, akkor lépj tovább . Egy jó tanács ne ess túl hamar szerelembe mert egy idő után kiapad a szerelem kútja...
3/6 anonim válasza:
Most akkor szerelmes vagy belé vagy csak jóban vagytok?
4/6 anonim válasza:
Elsőnek igaza van de az sztem elfelejtette hogy.... Igen a ma-ma-dár a madár az ász, igen
a ma-ma-dár igen a madár az ász, igen
a ma-dár a madár az ász, igen a ma-
ma-dár, igen a madár az ász, igen a ma-
ma-dár, igen a madár az ász! És nem
tudtad te záptojás, MERT MINDENKI TUDJA, HOGY A MADÁR AZ ÁSZ! igen a
ma-ma-dár a madár az ász!
6/6 A kérdező kommentje:
3-as nem vagyok belé szerelmes,éppen,hogy fogalmam nincs mit érzek.
2014. febr. 5. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!