Hogy és mit írjak neki?
van egy fiú aki tetszik,ő 9.-es,én 1,5 évvel fiatalabb vagyok. nem merek írni neki,hátha hülyének néz,de elvileg ő kedves,normális srác. mégis hogy írjak rá? a barátnőim szerint párszor(szám szerint valami 16szor) nézett már engem,de nem hiszem,mert szerintem csúnyább vagyok,mint a többi lány,lehet hogy azért. félek hogy nyomulásnak venné az egészet,vagy kényszerből válaszolgatna. mit tegyek? segítsetek,kérlek titeket!
13,5/L
Irj,rá,hogy szia :)
Mióta ismered?És mennyire?
De cuki vagy 13, 5. :)
Írj rá, nincs veszteni valód. Ne úgy kezd, hogy járunk vagy hasonlók. Írj neki, hogy láttad múltkor x helyen és te is nagyon szeretsz odajárni vagy vmi hasonló.
Ha tetszel neki úgyis beindul a beszélgetés.
A lányok, nők mosollyal kezdeményeznek. Srácnak/férfinak ezt észre kell vennie.
Elég ha csak egy mosolyjellel hozzászólsz pl. egyik facebookos képéhez. Online társkeresőn is nők 80%-a mosoly jelel kezdeményez, vagy max. szavas kérdéssel, többet csak akkor adnak magukból, ha a férfiről látják, hogy érdeklődik irántuk.
öh,nem igazán ismerem,egyszer suliban ilyen sulis napon négyen voltunk egy vetélkedőn összerakva,ott beszéltünk pár szót,ennyi
suliban próbáltam már rámosolyogni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!