Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit írjak neki? Hogy ismerjem...

Mit írjak neki? Hogy ismerjem meg?

Figyelt kérdés
Nem szeretek ismerkedni és gáznak érzem a személyes ismerkedést. Nem akarom, hogy egyből levágja, hogy tetszik amikor ráírok?

2014. jan. 31. 22:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Első lépésként kérdezd meg hogy van.Milyen napja volt?Mit csinált ma?stb...És mindig kérdezz rá ha beszélni akarsz vele
2014. jan. 31. 22:50
 2/5 A kérdező kommentje:
De nem ismerem:)
2014. jan. 31. 22:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyenkor megírhatod neki, hogy szívesen megismerkednél vele. Ezt nem igazán tudod máshogy felfuttatni szerintem. Az egyenes út a legrövidebb.
2014. jan. 31. 23:08
 4/5 anonim válasza:

En siman rairtam, hogy, netalan te vagy az, akivel egyszer talalkoztam az xy szorakozohelyen? sajnos nem emlekszem pontosan, de blablabla.... beszelgettunk 1 honapot (kulfoldon dolgozom), es mikor legutoljara otthon voltam, talalkoztunk, es minden franko :)

persze, lehet szerencsem volt.

2014. jan. 31. 23:38
 5/5 anonim válasza:

Szerintem ha ráírsz úgy hogy nem ismered akkor alapból sejtheti hogy tetszik neked. :) De! úgy gondolom hogy ezt is meglehet oldani egy átlátszó trükkel

úgy hogy találj ki valamit, légy kreatív! :)

Nekem pl ez ugrott be: Begépelsz vmi-t egy linkt pl és kis idő múlva oda írod "bocs ezt nem neked akartam" De amúgy.. blablabla és elkezdtek beszélgetni. Barátnőmre úgy írt egyszer rá srác hogy:- szia nem téged láttalak xy- táborba

- nem bocsi

-akkor legjobb ideje hogy megismerjelek barátnőm oda volt érte beszélgettek pár szór de aztán nem lett belőle semmi de ez is egy taktika volt mondjuk ebből barátnőm is egyből levágta hogy tetszik a srácnak de úgye legalább őszinte volt és úgy írt rá hogy tudja mit akar.De nem kell mindenkinek macsónak lennie ha ovatosabb vagy az is tökéletes. :)

2014. febr. 1. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!