Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért csak a részeg csajok...

Miért csak a részeg csajok kezdeményeznek nálam?

Figyelt kérdés
Ha egy kicsit isznak rögtön másznak rám. Nem azért, hogy olyan rossz lenne, csak ha pl józanok nem igazán érdeklem őket, akkor se ha én kezdeményezek. Ez azért van mert nem nézek ki annyira jól s az a 1-2 shot megszépit vagy mi?

2015. jan. 25. 02:00
 1/8 The Guard ***** válasza:
57%
Mert ronda vagy és ha isznak rögtön szépnek látnak...
2015. jan. 25. 02:03
 2/8 anonim válasza:

figyelj, lehet rossz helyen keresed a csajokat

lehet nem a party bitch kategóriában kellene a nagy őt keresni

egyébként, általában felébrednek a hormonok, hogyha az emberek isznak, és lehet jobb híján kellesz nekik, vagy pedig te voltál a közelben és annyira nem vagy rossz pasi

2015. jan. 25. 02:08
 3/8 A kérdező kommentje:
engem eléggé zavar a dolog, főleg hogy sokszor van valakije a lánykának. Na meg, hogy egy normális lányt nem tudok összeszedni mert minden alkoholista szuka megtalál (hozzáteszem, hogy nagyon ritkán járok el bulizni, de minden alkalommal ugyan oda kerülök)
2015. jan. 25. 02:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Ellenkezőleg, olyan tuti jó pasi vagy, hogy józanul nem mernek próbálkozni veled, kell pár pohárka, hogy megjöjjön a bátorságuk :P
2015. jan. 25. 03:17
 5/8 anonim ***** válasza:

aki iszik, könnyebben kezdeményez.

remélem, nem szó szerint érted a mászást, én attól kiábrándulnék rögtön. meddig juttok ilyenkor?

2015. jan. 25. 05:41
 6/8 bandi6891 ***** válasza:
Más az alkoholizmus és más ha valaki csak annyit iszik hogy a gátjai meglazuljanak.
2015. jan. 25. 07:55
 7/8 A kérdező kommentje:
#5 szexig meg nem jutottam ilyen helyzetbol
2015. jan. 25. 13:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem is kell mindjárt szexelni. Ismerkedj, barátkozz.
2015. jan. 26. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!