Miért áltatják magukat azzal egyes lányok, hogy a férfiaknak a természetes nők kellenek? Szerintetek hány ilyen férfi lehet,1000-ből 1?
És a férfiak miért mondogatják ezt neki, csak le akarnak velük feküdni? Vagy tényleg magukat is becsapják?
Olyan átlagos lányokról van szó akik szürkék elvesznek a tömegben, mert sehogyse néznek ki, tramplin öltözködnek és nem sminkelnek, holott az arcuk pattanásos, a szemük karikás. Kisugárzás 0. Egy kis odafigyeléssel megváltoznának megfordulnának utánuk a pasik, de nem, ők nem.
De közben nonstop arról sírnak h otthagyta őket a pasijuk egy miniszoknyás műkörmös "ribi"ért. Ezen sírnak, ahelyett hogy tanulnának belőle?
Vagy csak lusták sminkelni meg félnek nőiesen öltözködni vagy mi?
sok bókot kaphattak régen,és elhitték hogy egy nyavalyás is nézhet ki jól lolll.
bár az átlagos nőkkel nem lenne gond,csak belsőre,ugyanaz a pusztulat mint a jobbak általában,így az ember a szebb fele hajlik,ez érthető.
Az ezen a skálán 6-os kinézetű és attól felfelé (tehát 6-7-8-9-es) nők közül bármelyikkel lefeküdnék.
Ez nagyon szélsőséges, hogy hülyén öltözködő meg pattanásos és a 20 kilo smink mini ruha stb. Kicsit túlzol. Szépen öltözködő kevés sminket használó lányokra mondják, hogy természetes. Ha őket nem veszik észre, akkor akkor a szürke kisegér a baj, hogy nem vonja magára a figyelmet és ezért sír, vagy rossz közegben mozog.
Én is ilyen vagyok, de kissé közvetlen, így nem véletlen szokott olyan lenni, hogy hónapokig egyedül vagyok, de nem hibáztatom a férfiakat nekem kéne változtatnom és belsőleg. 20l
azért nem csak ez a két véglet létezik. a sminkeletlen, tramplin öltözködő, igénytelen lányok egy normális férfi számára ugyanannyira taszítóak, mint a póthajas, műkörmös, szolisárga, egy kiló sminkkel kikent ribik.
én természetesnek tartom magam, nincs műkörmöm, a hajam ne festett, de ezek mellett sminkelek (nem túl erősen, csak ízlésesen), odafigyelek az öltözködésemre, lakkozom a körmöm stb. egyik előbb említett nőtípussal sem cserélnék.
Az ilyen igénytelen nőnek, aki rendetlenül öltözködik, nem tünteti el a keléseiket a képéről, nem fürdik, nem ápolja magát, annak úgyis kell, megérdemli.
Nem szoktam túlságosan pártfogolni a nőket, de kimondottan azokat a normális, érett felfogású, intelligens, csinos nőket tudom csak sajnálni, akik próbálnak tenni a sikerekért, és folyton kudarcba fulladnak, folyton átverik őket stb. Az én szememben ezek a nők értéket képviselnek.
Ja, és a férfiak igen nagy része is ilyen, hiába küzd, hiába szenved, hiába erőlködik, hiába tesz bármit, akkor sem lesz soha nője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!