Normális, hogy ennyire félek megváltoztatni a borítóképemet?
15/F vagyok, lehet rossz kategória, de végülis ide is kapcsolható.
Hülyén hangozhat, de félek megváltoztatni a borítóképemet.
Vagyis attól félek, hogy nem lájkolják, csak 2-3-an és ha valaki ismeretlen megnézi azt fogja hinni, hogy én egy nyomorék vagyok.
Csendes vagyok és kevés barátom van..
Ülj bele öcsi
Lesz neked még komolyabb gondod is az életben, mint hogy, hány likeot kapsz a borítóképedre..
Szed össze magad ember! Ha így folytatod magadat fogod lájkolni, mert senki nem fog ismerni! Kit érdekel a mások véleménye, te saját magadnak kell eldöntened, hogy ki vagy, ne más!
Úgyhogy, nem egész nap a PC előtt dekkolni ha nem 1 kis életet bele adni az életedbe, kis konditerem látogatás, szórakozás meg ilyenek, végül is 15 vagy bakker, már minimum egyszer egy éjszakát a rendőrségi fogdán kellett volna töltened, kábítószer birtoklása véget!
XD
Mi lenne veled ha bevezetnék a dislike gombot?
tudod normálisabb helyeken senki nem akar semmit leszűrni a lájkok számából...
ha te nem ilyen ember vagy, akkor rettegj!!! :D bizony, minden kis ismerősöd egy selejten fog nézni, hogy csak páran nyomták meg azt a bizonyos gombot a képedre!!! bizony! ezzel tönkre is teheted az életedet, inkább ne kockáztass! a legjobb ha összefogsz pár másik ilyen borzalomtól rettegő emberrel, és maj ti mindig lájkolgatjátok egymás képeit. jó lesz ugye? vége a rettegésnek :)
remélem amúgy kinövöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!