Emberek! Miért nem jön össze semmi? 17F
Figyelt kérdés
Egyszerűen az ismerkedés nem megy nekem.Bármikor megpróbálok "becserkészni" egy lányt, valahogy sosem jön össze. Egyik csak barát akar lenni, másiknak nem jövök be, harmadik meg mással megy el.. stb. Én egy csöndesebb fajta,szerény, egyszerű fiú vagyok, nem érzem magam csúnyának és kaptam pár dícsérő szót is a külsőmre korombeli lányoktól. Azt figyeltem meg, hogy a nagyképű, sokat beszélő,kipávásított társaim sikeresebbek a lányoknál. Engem miért nem vesznek ők észre? Hozzám hasonló lányokkal is próbálkoztam,(csöndes,szerény) de sajnos azok sem jöttek össze. Egyre jobban elfog a forever alone érzés párkapcsolat terén. Önbizalmam van, de hajlamos vagyok néhány helyzetet elstresszelni. Szerintetek mit kellene tennem? Mi lehet a hibám? (nyugodtan kérdezzetek ha kell több infó)2015. jan. 24. 01:37
1/9 anonim válasza:
A magabiztos, jó kiállású, nagydumás fiúk mindig is sokkal könnyebben csajoztak be, ez így volt apád korában is és a fiad korában is így lesz. Legyél laza, ne stresszelj! Ha valaki ideges amikor lányokkal beszél az nagyon taszító.
2/9 anonim válasza:
Hasonlóan vagyok énis, szerintem nekünk megkell tanulni egyedül élni, vagy neten nézzél videókat csajozási módszerekröl stb, rengeteg ilyen van, képzések is vannak.
3/9 A kérdező kommentje:
Egyedül élni.. Szerintem ez nem így van, nem szabad ennyire beletörődni! Próbálkozni kell, kihasználni a legkisebb lehetőségeket is, akkor is ha tudod hogy semmi esélyed.Én mindig kaptam minden lehetőségen, de egyszerűen mégsem jött össze. Csak már az elképzelhető összes módszert végigfutottam, mindenféle helyszínnel, dumával. És ez már kezd egyre jobban idegesíteni. De egyszer úgyis összejön tudom,csak eléggé hiányzik egy olyan lány akivel jól kijönnék.
2015. jan. 24. 02:22
4/9 anonim válasza:
Hát én sem tudom,hogy miért van ez,én is ilyen vagyok. 17/L
5/9 anonim válasza:
2-esre ne hallgass, kérdező. Az a helyzet, hogy mindent jól csinálsz. A TE szemszögedből. Csakhogy a csajok másképp vannak bedrótozva, más a lelkiviláguk, a világképük, a gondolkodásuk, az érzéseik. Neked tehát az a dolgod, hogy az ismerkedési kísérleteid alatt folyamatosan figyelj és analizálj. Abban ne reménykedj, hogy valaha is megérted őket, de azt kitanulhatod (és tanuld is ki), hogy mikor mit akarnak hallani. Ezen tudás birtokában bízhatsz benne, hogy széppé teszik az életedet.
6/9 Manócska1 válasza:
szerintem is össze fog jönni,légy laza,ne stresszelj. a legjobbakat kívánom
7/9 anonim válasza:
Pont ez a baj,hogy csendes és szerény vagy! A mostani lányok többségének a nagy menők jönnek be! A mostani fiúkkal/lányokkal ez a leg nagyobb probléma hogy csak a beképzelt öntelt hólyagok jönnek be nekik! 17/L
8/9 anonim válasza:
Mert még gyerek vagy! 27 évesen már biztosan össze fognak jönni a dolgok. Addig olvassál, tanuljál, művelődjél, hogy jobban menjen az ismerkedés is. Gazdagabb szókinccsel, tudással stb.-vel.
9/9 anonim válasza:
Mintha magamat látnám a te képedben. Én is ilyen gonddal küzdök. Én is szerényebb fiú vagyok, a tetejébe jön az h engem nem érdekelnek a mai dolgok, a legjobban a lovamat szeretem. Nem vagyok benne ezekben a lerészegedő bulikban, baromkodásokban inkább megyek a pacihoz. Én is nagyon remélem összejön valami majd nekem is. Velem az a baj hogy neten könnyebben írok valakivel de élőben nem köszönök rá se, nem merek hozzászólni egy jól ismert emberhez sem. ezen kell változtatni mert a lányok bunkónak néznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!