Normális, ha 25 éves férfiként bejönnek a 13-16 éves nők?
Teljesen normális 25 éves pasi vagyok,lehetne is barátnőm,de azt vettem észre magamon ,hogy a velem egykorú vagy csak kicsit fiatalabb nők nem igazán érdekelnek.
13,14,15,16 éveseket viszont kifejezetten kivánatosnak látom.Sokkal jobban megmozgatják a fantáziám ,mint a hozzám illők.
Más is így van ezzel?
". Kihasználod a naívságát szerelmet hazudsz elveszed a szüzességét aztán eldobod, vagy nem"
Erre reflektálnék... Egy 15 éves fiúcskával járunk/nem járunk van egy 25 éves pedig nagyon is tudja h. ki fogja használni. Nagyon nem mindegy, hogy két 15 éves között dúl a szerelem és szexelnek, vagy egy nagyon is rafinált huszonéves elcsábítja, megcsinálja aztán eldobja e.
Az első várható és érthető a másik csak sunyi aljasság.
Nekem a 8-11éves asszonyok jönnek be 4literes csöcsökel 8literes farral
69éves / sarlatán
Azért használtam a Nő szót ,mert jobban szeretem használni,mint az elcsépelt csajok ,lányokat.
Semmi jelentősége.
19-nek üzenem ,hogy ne magadból indulj ki.Nem mindenki lúzer ,mint Te.Gyökér!
Ha az én lányomat zaklatnád ennyi idősen el se tudod képzelni mit csinálnék veled..................
Nem 8 napon túl gyógyulnál hanem 80 napon túl ...
Nincs ezzel semmi gond, hogy is lehetne? Az ösztöneink belülről jönnek, nem tudunk mit tenni ellenük, mindenkit más indít be. Nincs ebben semmi természetellenes.
Arra azonban a saját érdekedben is nagyon figyelj, hogy 14 alattival ne kezdj, ezt ugyanis a Btk. érthető okokból büntetni rendeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!