Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Férfiak! Nektek milyen érzés...

Férfiak! Nektek milyen érzés az, ha kiderül, hogy egy nőnél magasan van a léc, de nektek ad esélyt?

Figyelt kérdés

Tehát a nőnél magasak az elvárások, főleg a személyiséget illetően, ezért nagyon régóta nem is volt semmilyen kapcsolata, inkább egyedül volt, és nem ment bele kompromisszumos kapcsolatba (se alkalmiba, se tartósba).

De némi ismerkedés után PONT TE lehetnél az, aki esélyt kap. Ez önbizalomnövelő, vagy inkább riasztó?

2015. jan. 23. 00:19
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
92%
önbizalomnövelő
2015. jan. 23. 00:20
 2/21 anonim válasza:
90%

jó.

bővebben: k*urva jó.

szerinted?

2015. jan. 23. 00:20
 3/21 anonim ***** válasza:
De ilyen csak a mesékben van!
2015. jan. 23. 00:21
 4/21 opened paradise ***** válasza:
Legyezgetné az egomat.
2015. jan. 23. 00:22
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ milyen a nő. Ha maga is minden tekintetben kiváló egyede a női nemnek, ezért természetesen magasak az elvárásai, akkor egészen megtisztelve érezném magam, ha esélyt ad. De, ha valójában egy forintot nem ér, csak elvár dolgokat a semmire, akkor nem riasztó, egyszerűen csak érdektelen.
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Riasztó és nehézzé tenné a dolgot nekem.

Inkább ne tudjak róla.

7/21 A kérdező kommentje:
# 6: Akkor is riasztó, ha nagyon sok biztatást kapsz?
2015. jan. 23. 00:23
 8/21 anonim ***** válasza:
az érzés, amikor tudatosulna bennem,hogy király vagyok.
2015. jan. 23. 00:25
 9/21 anonim ***** válasza:
Még nem volt ilyenben részem, de biztosan a fellegekben érezném magam tőle.
2015. jan. 23. 00:29
 10/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Reméltem, hogy ezt írjátok. Társkeresőn ismertem meg valakit, és eleinte tényleg ijesztőek voltak számára az "elvárásaim", de amikor idővel egyre több biztatást kapott (pl. mindenki mással lezártam az ismerkedést, és folyamatosan biztosítottam, hogy ő pont azokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, amit én egy férfiban keresek), mintha bátrabbá vált volna... Csak szerettem volna tudni, hogy jól érzem-e, mert bár mindent meg tudunk beszélni nyíltan, az ilyesmit az ember nehezen fogalmazza meg még önmagának is...
2015. jan. 23. 00:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!