Szoktatok napszakhoz egyáltalán nem illő tevékenységeket végezni otthon?
Figyelt kérdés
Például éjjel 3-kor nem tudsz aludni, felkelsz, és bepanírozod a másnapi ebédre a húst? Esetleg reggel fél 6-kor Windowst telepítesz? Délután fél 5-kör alszol el? Vagy éjszaka fél 2-kor kutyát sétáltatsz?2015. jan. 21. 22:29
1/21 anonim válasza:
22:30 - idióta kérdések olvasgatása
2/21 anonim válasza:
Ennek mi köze az ismerkedéshez?
3/21 anonim válasza:
Délutáni alvás néha jól esne :D
4/21 anonim válasza:
ja, 6:30kor kelek, dolgozok 6ig, hazajövök, és alig várom, h ledögöljek
5/21 anonim válasza:
Tegnap azt csináltam, hogy aludtam, felkeltem fogat mosni, majd újból aludtam. :D
6/21 anonim válasza:
Én egy időben futottam éjjel kb este 11 éjfél körül, de mostanában már nem. (Meg is látszik rajtam...)
7/21 anonim válasza:
...delutan haromkor vacsorazok, este nyolckor reggelizek..
8/21 anonim válasza:
Néha igen, bár már fél éve visszaálltam a normális életre. Reggel 8-9 kelés éjjel 1-2 fekvés.
9/21 anonim válasza:
Ha előre bepanírozod elázik a hús tehát nem panírozunk előre.
10/21 A kérdező kommentje:
#1: Ilyen időpontban ez törvényszerű, megszokott.
#2: Csomó ilyen hülye kérdést szoktak feltenni itt... mondanom sem kell ugyebár, hogy a hülyékhez nem kell csatlakoznom alapítótagként.
#3: Szintén zenész, olykor nekem is.
#4: Nálam is ez volt pár éve. Borzalmas időszakom volt.
#5: Na, az nem rossz. Éjszakai Haribo-evésről is hallottam már.
#6: Az éjszakai futás pedig nem rossz, sokkal jobb a levegő, meg nincs tömegnyomor az utcákon. Feltétel: biztonságos környék. :)
#7: Helyes!
#8: Nekem ezt kb. másfél éve sikerült abszolválnom.
#9: Nem a hús. A panír. :)
2015. jan. 21. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!