Fiúk lányok mi a tervetek ma estére? Bulizni mentek, vagy otthon szülőkkel, esetleg egyedül?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdezem,esetleg leírhatjátok hogy miért alakultak így a dolgok stb. illetve aki akar az írhat privátot is,fiúk lányok egyaránt kor nem számít :D#Narancslétiszokközbenváromhogyteakieztolvasodírjvalamitakérdésemalákettőspontdé
2014. dec. 31. 17:44
1/19 anonim válasza:
Itthon, gyk, ősökkel, 18F
Még valami? :D
2/19 anonim válasza:
Én szívesen átmennék valami szép lányhoz, de buliba nem volt volt/nincs kedvem menni:D de valószínű h itthon maradás lesz:D
4/19 opened paradise válasza:
Itthon,egyedül,passz.
Hát az jó kérdés :/ :)
5/19 anonim válasza:
Itthon leszek egy darabig szülővel, utána már csak a kutyával.
Az ok az, hogy így döntöttem.
6/19 anonim válasza:
Itthon leszek, sör, whisky és család társaságában.
7/19 anonim válasza:
Otthon, a szülők is itthon vannak, de legalább egy barátnővel leszek. :D Egyáltalán nem bánom, hogy így alakult, nem vagyok az a bulizós típus. :)
Tetszik a kulcsszavad. :D
17/L
8/19 anonim válasza:
itthon a kutyával kettőspontdé
15/L
9/19 anonim válasza:
itthon, szülőkkel, mivel nem engedtek el szokásosan bulizni.. 17/L
10/19 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a zöld ököl a felfelé mutató hüvelykujjal,nem tudom miért csak jólesett rákattolni:D
2014. dec. 31. 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!