Fiúk lányok mi a tervetek ma estére? Bulizni mentek, vagy otthon szülőkkel, esetleg egyedül?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdezem,esetleg leírhatjátok hogy miért alakultak így a dolgok stb. illetve aki akar az írhat privátot is,fiúk lányok egyaránt kor nem számít :D#Narancslétiszokközbenváromhogyteakieztolvasodírjvalamitakérdésemalákettőspontdé
2014. dec. 31. 17:44
11/19 anonim válasza:
En a kedvenc csaladommal, a gyk lakoival toltom a szilvesztert :D
12/19 A kérdező kommentje:
11# :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD habár nekem van egy kicsi életem,úgy érzem én is néha mintha ez valami 2. család féleség lenne :D
2014. dec. 31. 18:03
13/19 anonim válasza:
Én házibuliba leszek, de még aza pár lány is lemondta. Szerintem egy pár évszázad és alig maradunk a földön, a durván szegénységben élők meg ellepik majd a világot...
14/19 A kérdező kommentje:
"a durván szegénységben élők meg ellepik majd a világot..." nem értem miben kapcsolódik ez ahhoz hogy a lányok nagy része lemondta a házibulit.
2014. dec. 31. 18:06
15/19 anonim válasza:
Én most készülődök, a barátnőimmel megyek a living roomba. :)
17/L
16/19 anonim válasza:
Itthon maradok, nincs kedvem elmenni sehova.
20/L
17/19 A kérdező kommentje:
Én is leírom akkor,a barátnőmhöz megyek estére filmezünk meg lesz ami lesz.Bulizni nincs kedvem,inni se,nem is értem miért kell mindenkinek felfújni ezt a napot.
2014. dec. 31. 18:09
18/19 anonim válasza:
Itthon maradunk a pasimmal, eszunk, filmeket nezunk es dugunk.Nem hangzik izgalmasan az elmult 5 ev sziveszteri buliajaira vissza sem akarok emlkezni, orulok h kettesben leszunk:-)))
19/19 anonim válasza:
Itthon szülőkkel leszek,mint minden évben...
Most még ráadásul vizsgaidőszak is van egyetemen,így aztán ma is tanulok ezerrel a vizsgákra...
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!