Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy ismerkedjek facebookon?...

Hogy ismerkedjek facebookon? Többi lent!

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy hogy irjak rá egy ismeretlen lányra. Azt szeretém megkérdezni hogy mit,hogy kéne irnom egy ismeretlen csajak akit szeretnék megismerni.Nem igazán vagyok aktív ilyen oldalakon (nem igazán szeretem,mert én még mindig a személyes kapcsolatokat kedvelem) tehát nem is igazán tudom hogy hogy kéne ilyen helyzeteket kezelni. Én szeretnék ráirni csak nem tudom hogy mit, és hogy, hogy kezdeményezzek? Köszönm a válaszokat és a segítséget előre is.

2015. jan. 21. 19:23
 1/1 anonim ***** válasza:

A Facebook nem ismerkedésre való, ahogy ezt sokan mondták/ mondani fogják. Eredeti angol nyelven is az ismerősők, az nem ismerősök hanem " friends " azaz barátok.

Ha mégis ezt szeretnéd akkor írd rá, hogy " szia szimpatikus vagy, szeretnélek megismerni :) "

Ne kerülgesd a forró ( vagy hideg, illetve langyos ) kását ! :)

2015. jan. 21. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!