Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy ismerkedjek facebookon?...

Hogy ismerkedjek facebookon? Ti hogy szoktátok?

Figyelt kérdés

Utálok így. Élőben sokkal egyszerűbb számomra. De mikor meglátom hogy egy ismerősöm ismerőse egy aranyos lány és úgy érzem muszáj megismernem, nem tudom hogy csináljam. Ha valami random idegenként jelölöm be, azzal nem megyek szinte semmire, mert vissza sem jelöl. Kérjek meg egy olyan isemrőst akivel alig vagy sehogysem szoktam beszélni, hogy mutasson be neki... nem gáz ez?

Elsősorban lányok véleményére vagyok kíváncsi.

17/f

2014. ápr. 5. 00:34
 1/8 anonim ***** válasza:

Ez nem rajtad múlik szerintem.Ma már ott tartunk hogy a nő választ,dönt,és bíráskodik,és jobbik esetben megengedi hogy ránézz.

Facebook-on nem tudsz ismerkedni olyanokkal akik nem vevők rá,azok le se szarnak.

2014. ápr. 5. 00:38
 2/8 anonim ***** válasza:
24%
facebookon? szánalmas...
2014. ápr. 5. 00:51
 3/8 anonim ***** válasza:
78%

Írj neki egy e-mailt. Ne jelöld be ismeretlenül és ne bökdösd. SZÁNALMAS. Nem azt mondom, hogy a facebook ismerkedés nem az, de TALÁN a legegyenesebb útja a dolognak, ha ráírsz, és ott emberien bemutatkozol, megírod, hogy nagyon szimpatikusnak tűnik, és mit szólna, ha megismerkednétek. Ennek a módszernek 2 előnye is van:

1. Egyenes beszéd, nincs kertelés, és általában a lányoknak bejönnek a egyenes pasik

2. Ha nem jössz be neki, akkor meg előbb fogod megtudni, nem pedig másoktól, hogy mekkora szánalom vagy, meg hogy béna vagy, meg gagyi vagy, meg mittudomén ...

Persze csempéssz egy kis humor, egy kis sármot a levélbe, hisz az első benyomásra nincs második.

Egy példát mondanék (engem ezzel levettek egyszer a lábamról totál..)

Kaptam egy fiútól egy levelet, hogy: "Egyszerűen nem hittem el azt amit láttam az üzenőfaladon. Jó zenéket postoltál, tehát az ízléseddel nincs baj, de hogy ennyire szép legyél..:) Egyszerűen meg kell ismerkednünk! Meg kell, hogy ismerjelek! :) Úgy érzem te egy nagyon szimpatikus lány vagy..."

Nah, nem mondom, hogy életig tartó szerelem lett belőle, de sohase bántam meg :) Ez csak egy tipp volt :) 21 L

2014. ápr. 5. 01:00
 4/8 anonim ***** válasza:
nem szoktam
2014. ápr. 5. 01:12
 5/8 anonim ***** válasza:
3# Ez nem mindig működik,inkább úgy mondanám,hogy működhet a dolog.Elég sokan vannak azok a lányok,akik nem hajlandók válaszolni,és van olyan is,amikor meg sem nézik mit írtál,és nem azért mert nem látják.
2014. ápr. 5. 01:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Aboszolút igazad van, lehet, hogy nem működik :) De kedves kérdezőnk véleményt kért, és én adtam mellé egy tippet. Ami vagy bejön, vagy nem, de még mindig nagyobb rá az esély, hogy bejöjjön, ha megpróbálja,.... :)
2014. ápr. 5. 15:46
 7/8 A kérdező kommentje:

Azta... #7 komoly gondjaid lehetnek...

egyébként köszi a válaszokat főleg a 3-asnak!

2014. ápr. 6. 20:32
 8/8 anonim válasza:

3-as, de ez a szöveg számomra olyan, mint egy unalmas olvasmány. Ezzel valakit hogy lehet levenni a lábáról?, Biztos az illetőnek -, és itt nem rád célzok, hanem általánosságban értem - aki ilyenekre bukik, annak valami problémái lehetnek az önértékelésével, ha külső megerősítésre van szüksége ahhoz, hogy tudja, hogy milyen a kinézete. Ah, ez a mai plázacicás anorexiás fogyókúrás k..vás (kivágott felső, haspóló, szoknya, tanga, etc) modor...

Bocs, nem kcisit, nagyon, konzervatív vagyok. - -

2019. ápr. 29. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!