Depressziós lánnyról mit gondoltok, megismernétek?
10
Nem írtam oda, hogy ismerkedni akarok, mert nem akarok, általánosságban kérdeztem és ez nem is jelenti azt, hogy össze akarnék jönni valakivel.
Nekem volt olyan lány ismerősöm aki depressziós volt.Úgymond segítettem neki kilábalni belőle (nagyon durva volt, öngyilkos is próbált lenni családi okok) és beleszerettem.Fél évig voltam támasza ez bőven elég idő volt rá.Aztán elmondtam neki.Ő meg nekemesett.Hogy én is tetszek neki, de nem lehet, mert olyanokat mondott el, amiket a barátjának se mondott volna, úgy érezné, hogy csak még jobban kihasznál.Nem értette meg, hogy nem így volt.Utána még próbáltam beszélni vele, de nem sokkal később vége lett minden kapcsolatnak köztünk.
Többet soha nem kezdenék depressziós lánnyal.Nem maga a dolog zavar, hanem az, hogy esetleg ugyan így reagálhatna rá és nem akarom mégegyszer ezt.
Megpróbálnám - de csak addig, amíg egyébként normálisan viselkedik. Ha még mellette féltékeny, vádaskodik vagy nem hisz nekem, az úgy már nem működik.
Amúgy depressziósnak elsősorban pszichológust javasolok. Egy fiú lehet nagyon türelmes vele, de ez nem biztos, hogy elég.
#10: létezik olyan is, hogy bipoláris depresszió.
Aki ilyen, az néha nagyon lehangolt, máskor meg nagyon vidám. Olyankor persze ismerkedhet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!