Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Depressziós lánnyról mit...

Depressziós lánnyról mit gondoltok, megismernétek?

Figyelt kérdés
2015. jan. 21. 18:54
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Lány*
2015. jan. 21. 18:56
 2/17 anonim ***** válasza:
Vannak egyéb jó tulajdonságai is?
 3/17 anonim ***** válasza:
Nem.
 4/17 anonim ***** válasza:
31%
Kepet kapok privibe? Kinezettol, tobbi belső tulajdonsagtol is függ.
2015. jan. 21. 18:57
 5/17 anonim ***** válasza:
0%
Nincs kedvem egy búvalbaszott lánnyal járni. Legyen életvidám, legyenek tervei stb.
2015. jan. 21. 18:57
 6/17 anonim ***** válasza:
Lenne kedvem írj privátot
2015. jan. 21. 18:58
 7/17 anonim ***** válasza:
Persze szivesen megismernem..:)
2015. jan. 21. 19:01
 8/17 anonim ***** válasza:
Persze, írj ^^
2015. jan. 21. 19:04
 9/17 Rékcsi ***** válasza:
62%

A depresszió nem azt jelenti, h nem mosolyog soha, nincsenek tervei és nem lehet életvidám. Ez egy olyan betegség, ami hullámhegyekkel és völgyekkel jár, a beteg hol nagyon vidám, hol nagyon elszomorodik , pl hiába megy el bulizni a végén buli után csak még mélyebbre kerül, ha alapból lennt volt vagy egy olyan szakasz következik. Nem kell ezze kezdeni az ismerkedést, ameddig doki nem mondta, h az vagy, addig nem biztos, h az vagy, max depresszív hajlamaid vannak, én is ilyen vagyok, de szerencsére a barátom nagyon szeret és segít nekem :) (hamár a családom ordít meg bánt, amivel csak jobban belelöknek a szakadékba)

17/l

2015. jan. 21. 19:04
 10/17 anonim ***** válasza:
24%

Én ezt sosem értettem egyébként.. Valaki magyarázza már el.

Ha valaki depressziós, az miért akar ismerkedni?

Úgy értem, nekem is volt időszakom, amikor depresszióba süllyedtem. Alapvetően egy életvidám, magabiztos ember vagyok, de volt egy időszakom, amikor egyszerűen céltalan volt életem, nem tudtam mit kezdeni magammal és teljes letargiában voltam. Felismertem a helyzetet, de fogalmam sem volt, hogy hogyan jutottam idáig és hogy tudnám kivakarni magam ebből az állapotból.

Szakemberhez fordultam és sikerült helyrejönnöm. Na most abban az időszakban meg sem fordult a fejemben, hogy én ismerkedjek. Egyszerűen a két dolog számomra teljesen összeférhetetlen.

Mikor már jól voltam és rendbe tettem az életemet, na akkor megjött a kedvem a barátokhoz, emberekhez, ismerkedéshez. Addig viszont nem.

Tehát nekem ezek a kérdések mindig azt sugallják, hogy hisztiről van szó.

Egyébként pedig őszintén..ki akarna összejönni egy depressziós emberrel? A komoly kapcsolatok sem mindig bírják ki, ha az egyik fél depressziós lesz és nem lehet belőle kirángatni..nem véletlen. Mert ezek az emberek nem tudnak odafigyelni a másikra úgy ahogy kéne.. Már ami persze a komoly depressziót illeti.

Épp ezért megint ugyanoda jutunk.. már önmagában ez a kérdés visszatetsző. Kapard ki magad a szarból, ne hisztizz, aztán utána majd lesz kapcsolatod.

A nemtörődömségre és folyamatos búval bszottságra kifogásként használni a depressziót pedig nem szép dolog.

2015. jan. 21. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!